درگيري ميان معترضان و حاميان قذافي در مصراته ادامه دارد

تاریخ ۰۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۶:۰۵ | عنوان: ليبي


یکی از شاهدان عینی اعلام کرد نیروهای امنیتی وفادار به رهبر لیبی روز پنجشنبه به شبه نظامیان مخالف دولت در شهر مصراته حمله کردند و چندین نفر را کشتند.
مصراته در دویست کیلومتری شرق طرابلس قرار داد. به گزارش خبرگزاری رویترز از الجزیره، این شاهد که خود را محمد نامید اعلام کرد واحدی از نیروهای شبه نظامی تحت کنترل خمیس قذافی، یکی از پسران معمر قذافی رهبر لیبی به منطقه‌ای در نزدیکی فرودگاه مصراته حمله کردند. وی افزود quotation mark گردان تحت رهبری خمیس به معترضان در نزدیکی فرودگاه حمله کرد.

آنها موفق شدند کنترل این منطقه را بدست بگیرند اما ما همچنان در تلاش برای عقب راندن آنها هستیم.

quotation mark وی با اشاره به اینکه چندین تن در این حمله کشته شدند گفت: quotation mark درگیری ها هم اکنون نیز ادامه دارد.

quotation mark محمد گفت این فرودگاه در سه کیلومتری مرکز مصراته قرار دارد که نیروهای ضد دولتی از چند روز پیش کنترل این منطقه را در اختیار دارند. وی افزود quotation mark هیچ خبر خاصی در مرکز مصراته نیست و اوضاع در این منطقه آرام است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=39622