انتقاد مردم ليبي از موضع ضعيف شوراي امنيت

تاریخ ۰۴ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۸:۵۴ | عنوان: ليبي


خبرگزاري فارس: مردم و فعالان سياسي ليبيايي از موضع ضعيف شوراي امنيت سازمان ملل متحد در قبال جنايات فجيعي كه در اين كشور در حال وقوع است، انتقاد كردند.
به گزارش فارس، «اشرف القره بولي» فعال سياسي ليبي روز چهارشنبه در گفت‌وگو با شبكه خبري العالم با اشاره به بيانيه ديروز شوراي امنيت درباره حوادث ليبي، آن را يك موضع‌گيري ضعيف و ديرهنگام دانست كه اعضاي اين شورا پس از مشاهده كشتار بي‌سابقه مردم در اين كشور، ناچار به صدور آن شده‌اند.

القره بولي افزود: ملت ليبي به موضع گيري مسلمانان در سراسر جهان چشم اميد بسته است زيرا غرب جز به منافع و طمع‌ورزي‌هاي نفتي خود اهميتي نمي‌دهد.

وي گفت: موضع‌گيري كشورهاي غربي همواره در چارچوب منافع آنها صورت مي‌گيرد.

اين فعال سياسي ليبي گفت: كشورهاي غربي تلاش مي‌كنند با به كارگيري تعابير مربوط به امور انساني، افكار عمومي جهان را بفريبند و چنين موضع‌گيري‌هايي را نه تنها در قبال ملت ليبي، بلكه در قبال ملت‌هاي مصر و تونس و ديگر كشورهاي اسلامي نيز به كار گرفته‌اند.

القره بولي افزود: خبرهايي كه از ليبي به جهان مخابره مي‌شود، حاكي از ارتكاب فاجعه انساني در حق ملت ليبي است به طوري كه بر اثر شدت درگيري و كشتار جنازه ها در چندين منطقه بر زمين مانده‌اند.

وي فاجعه ارتكاب كشتار ملت ليبي را به واقعه كربلا و شهادت مسلمين به دست يزيد تشبيه و ابراز اميدواري كرد كه جوامع مسلمان به حمايت از ملت ليبي برخيزند زيرا اميدي به ياري كشورهاي غربي نيست.

فعال سياسي ليبي ملت را در آستانه تحقق اهداف انقلاب توصيف كرد و گفت: ملت ليبي مدت هاست تحت شديدترين ظلم، سركوب ، فقر و بدبختي قرار دارند در حالي كه سرزميني سرشار از منابع و ثروت هاي مختلف در اختيار دارند و كشور از لحاظ ژئوپوليتكي از موقعيت بسيار مهم راهبردي در حاشيه درياي مديترانه برخوردار است.

وي تاكيد كرد: در حالي كه برخي از خانواده هاي ليبيايي از فشار گرسنگي در رنج هستند و حتي قدرت خريد نان خالي را ندارند ، ثروت هاي ملت توسط افراد بانفوذ و منافقان چپاول مي شود.

القره بولي خاطر نشان كرد: اين انقلاب، فقط انقلاب فقرا نيست بلكه انقلابي براي بازستاندن عزت از دست رفته شهروند ليبيايي است كه 42 سال است توسط رژيم حاكم به سرقت رفته است.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=39394