دولت آلمان مسئول شهادت خانم مروه الشربيني است

تاریخ ۱۸ تیر ۱۳۸۸ - ۰۶:۰۰ | عنوان: مصر



88.04.18

18/4/1388
يک کارشناس امور آلمان با انتقاد از تاخير دولت اين کشور درمحکوم کردن اقدام يک نژادپرست آلماني دربه شهادت رساندن "مروه الشربيني" خانم محجب مسلمان مصري در شهر درسدن آلمان، گفت که شهيد الشربيني قرباني يک جنايت نژاد پرستانه شد و مسئوليت بزرگي را متوجه دولت آلمان ساخته است.

"وليد الشيخ" چهارشنبه در برنامه "تحت الضوء" شبکه خبري (العالم )اظهار داشت: "آنجلا مرکل" صدر اعظم آلمان جنايت عليه اين بانوي مسلمان را بعد از گذشت هفت روز از شهادت وي محکوم کرد.
وي افزود: مرکل کسب اطلاعات کافي را بهانه محکوم کردن ديرهنگام اين جنايت عنوان کرد در صورتي که اين جنايت به هيچ وجه پوشيده و مبهم نبود.
اين کارشناس امور آلمان خاطرنشان کرد: مسئولان آلماني متعهد به جلوگيري از تکرار اين گونه جنايات، عذرخواهي ازمسلمانان و پرداخت غرامت به خانواده اين شهيد هستند.
وليد الشيخ تصريح کرد:اين جنايت در داخل دادگاه و هنگام رجوع شهيد مروه الشربيني به قانون بعد از متهم شدن به تروريسم از سوي فردي جنايتکار و نژاد پرست روي داد که مسئوليت بزرگي را متوجه دولت آلمان ساخته است.
وي از نبود کنترل و نظارت امنيتي در دادگاه هاي آلمان در جلسات دادگاه انتقاد کرد و گفت که که اين وضعيت خشم مردم و رسانه هاي آلماني را برانگيخته زيرا مسئولان نتوانسته اند جلوي متهم جنايتکار را براي ورود سلاح به داخل دادگاه بگيرند.
اين کارشناس امور آلمان با اشاره به وجود نقص در عملکرد دستگاه قضايي اين کشور اظهار داشت: شهيد مروه الشربيني يک فعال سياسي نبود بلکه در داروخانه کار مي کرد و هيچ خطري براي جامعه آلمان به شمار نمي رفت.
"مروه الشربيني" زن 33 ساله تبعه مصر چهارشنبه هفته گذشته به جرم پايبندي به حجاب اسلامي و اصرار براي حفظ آن ، به دست " آلکس دبليو" يك فرد آلماني نژاد پرست در شهر "درسدن" آلمان به شهادت رسيد.
"آلکس " جوان 28 ساله روسي تبار ابتدا زماني که "مروه" و پسرش در يک پارک کودکان مشغول بازي بودند، مزاحم اين زن شده و او را به خاطر محجبه بودن "تروريست" خواند.
زماني که خانم الشربيني به همراه همسر و پسر خردسالش براي شکايت در دادگاه "لوندس كريچ " شهر درسدن در شرق آلمان حاضر شده بود بار ديگر مورد حمله آلکس قرار گرفت ودر جلوي چشم فرزند خردسالش ، همسرش ، قاضي و ديگر کارکنان دادگاه به طرز فجيعي با ضربات پي در پي چاقو به شهادت رسيد.
تنها گناه زن مصري که به هنگام شهادت چهارماهه حامله بود ، حجاب او بود و اينکه نتوانست مزاحمت هاي اين جوان نژادپرست جاني را که به حجاب او اعتراض داشت، تحمل كند.
در حادثه منجر به شهادت اين زن ، شوهر وي توسط نيروهاي امنيتي در دادگاه آلمان به اشتباه هدف شليک گلوله قرار گرفت و در بيمارستان بستري شد.


نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=3889