این عکس دختر کدام دیکتاتور است؟!

تاریخ ۰۲ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۳:۴۰ | عنوان: ليبي



دختر کدام دیکتاتور جهان می تواند به عضویت گروه محافظان یک دیکتاتور دیگر دربیاید؟
به گزارش سرویس بین الملل برنا عایشه قذافی دختر رهبر لیبی که در رشته وکالت تحصیل کرده در ماه جولای سال 2004 به گروه محافظان صدام حسین، دیکتاتور اعدامی عراق پیوست.

وی که در سال 2006 با یکی از عموزاده های پدرش ازدواج کرد، آنقدر به صدام حسین علاقمند بود که اعلام کرده بود حاضر است جانش را فدای وی کند.
عایشه که پس از اعدام صدام از وی با عنوان شهید یاد کرد، علت علاقه خود به دیکتاتور عراق را مشکلات مشابه صدام حسین و پدرش سرهنگ معمر قذافی می داند.

دختر قذافی که تحصیل در رشته حقوق بین الملل در دانشگاه پاریس را بخاطر مخالفت پدرش با عشق فرانسوی نیمه کاره رها کرد، بعدها برای تسلی خاطر هم که شده مدرک دکترای افتخاری دریافت کرد.

تنها دختر سرهنگ قذافی که خود تا درجه سپهبدی در ارتش این کشور پیش رفته است، یکی از مهم ترین گزینه های جانشینی وی برای حکومت لیبی به شمار می رود و هنوز رقیب جدی برادرش سیف الاسلام به عنوان ولیعهد است.

عایشه که در تجمل گرایی و کثرت سفرهای غربی گوی سبقت را از دیگر شاهزاده ها و ملکه های عرب ربوده، در رسانه های عرب به "کلودیا شیفر" مدل آلمانی تشیبه می شود و بارها از سوی پدرش مورد تحسین قرار گرفته است.

دختر قذافی که سه فرزند دارد و نام پسرش را هم معمر گذاشته، اصرار دارد که پدرش را مردی درستکار جلوه دهد و یکی از مهم ترین مدافعان پدرش به شمار می رود.
عایشه قذافی پس از افشای اسناد ویکی لیس ارتباط پدرش با پرستار اوکراینی را تکذیب کرد و اسناد ویکی لیکس را دروغ توصیف کرد. اما آیا دختر قذافی می تواند از دیگر رفتارهای رهبر لیبی نیز دفاع کند؟!
گفتنی است تیم دختران محافظ قذافی که حتی همراه وی در سفر نیویورک نیز حاضر بودند، ترس شدید وی از ارتفاع و امتناع از اسکان در ساختمان های بلند، پذیرایی از مهمانان خارجی در چادر و از همه عجیب تر ادعای امیری بر مسلمانان جهان و برتر بودن از همه رهبران جهان عرب از دیگر رفتارهای عجیب و غریب قذافی به شمار می آیند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=38616