تلاش فرصت‌طلبان براي سوار شدن بر قطار انقلاب مصر

تاریخ ۲۵ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۱:۰۵ | عنوان: مصر


خبرگزاري فارس: شبكه الجزيره در گزارشي از اوضاع روزنامه‌نگاران و مديران وابسته به رژيم حسني مبارك تاكيد كرد كه اين افراد تلاش دارند تا بر قطار انقلاب سوار شوند.
به گزارش مانيتورينگ فارس، شبكه الجزيره در گزارشي با اشاره به آخرين تحولات سياسي در مصر تاكيد كرد كه رسانه‌هاي مصري دچار چرخش عظيم شده‌اند.

اين شبكه با اشاره به اينكه اغلب رسانه‌ها زير نظر دولت اداره مي شده‌اند، تصريح كرد كه پس از سقوط رژيم حسني مبارك افراد وابسته به وي در رسانه‌هاي چرخش 360 درجه داشته‌اند و با مطرح كردن انتقادات و نوشتن تحليل سعي مي‌كنند تا بر قطار انقلاب مردم سوار شوند.

در ادامه يك روزنامه نگار مصري در گفت‌وگو با الجزيره با اشاره به سكوت رسانه‌هاي مصر در مقابل انقلاب مصر و خيزش مردم در روز جمعه خشم در دو هفته قبل، تاكيد كرد كه رسانه‌هاي دولتي از مزدوران حسني مبارك حمايت مي‌كرد.

در ادامه جمال ناصر مدير مركز مطالعات آينده پژوهي مصر تاكيد كرد كه وزارت اطلاع‌رساني مصر نظارت شديدي بر رسانه‌ها اعمال مي‌كرده و شخص وزير به شدت به رژيم وابسته بوده است.

خبرنگار الجزيره در انتهاي اين گزارش با اشاره به اينكه پيش از اين برخي مديران رسانه هاي رژيم مبارك در تملق از مبارك با يكديگر رقابت مي‌كردند، امروز تلاش دارند تا از فساد مبارك پرده بردارند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=37648