كاركنان سفارت رژيم صهيونيستي واعضاي منافقين از مصر به اردن فرار كردند

تاریخ ۲۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۱ | عنوان: مصر


ماموران وابسته به موساد بدون توجه به نارضايتي مقامهاي اردن ، منافقان و مزدوران رجوي را از قاهره به يك دفتر و دو خانه تيمي مخفي در نزديكي دفتر دختر صدام حسين (رغد حسين) در اردن منتقل كرده اند.


به گزارش ايرنا و به نقل از سايت انجمن دوستداران عدالت(خانواده هاي شهداي ترور كشور)، يكي از مقامهاي امنيتي مصر كه اخيرا به صف انقلابيون پيوسته است گفت: همزمان با سقوط ديكتاتوري 'حسني مبارك' در مصر و تعطيلي سفارت رژيم صهيونيستي در اين كشور، اعضاي گروهك تروريستي منافقين، مقر تروريستي خود را در شهر قاهره ترك و با همكاري ماموران رژيم صهيونيستي به مقري در اردن منتقل شده اند.
اين مقام اطلاعاتي مصر اعلام كرد: پايگاه نيمه علني منافقين شامل يك خانه تيمي و يك خوابگاه در شهر قاهره است كه پس از فرار حسني مبارك و كاركنان سفارت رژيم صهيونيستي رها شده و منافقين بخاطر عجله در فرار به همراه آنان تمام وسائل و حتي وسائل فردي خود را جا گذاشته اند.
اين گزارش مي افزايد منافقين با همكاري رژيم صهيونيستي به دنبال اجراي طرح انتقال اعضاي خود به مصر بودند و قصد داشتند مصر را به عنوان پايگاه خود پس از اخراج از عراق قرار دهند كه با سقوط مبارك و تعطيلي سفارت رژيم صهيونيستي در اين كشور اين طرح شكست خورد و منافقين مجبور به انتقال و فرار به اردن شده اند.
بنظر مي رسد كه مقامهاي اردن از زياد شدن ناگهاني تعداد اعضاي سازمان تروريستي منافقين در كشورشان به اين شكل خشنود نبوده و خواستار توضيح مقامهاي رژيم صهيونيستي و تاخير دراجراي اين كار شده اند ولي ماموران وابسته به موساد كه مسئوليت انتقال افراد پايگاه تروريستي منافقين از مصر به اردن را بر عهده داشتند بدون توجه به نارضايتي اردني ها ، مزدوران رجوي را به يك دفتر نيمه علني و دو خانه تيمي مخفي در نزديكي دفتر دختر صدام حسين (رغد حسين) منتقل كرده اند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=37598