كاخ رياست جمهوري مبارك در محاصره 7 هزار معترض مصري

تاریخ ۲۲ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۰:۵۴ | عنوان: مصر


خبرگزاري فارس: بنا بر گزارش منابع خبري هم‌اكنون 7 هزار نفر كاخ رياست جمهوري مصر را به محاصره درآورده‌اند.
به گزارش مانيتورينگ فارس به نقل از شبكه الجزيره، نزديك به 7 هزار نفر كاخ "العروبه " قاهره را به محاصره درآوردند و خيابان‌هاي منتهي به كاخ در منطقه "مصر الجديده " قاهره را تحت كنترل درآورده‌اند.

از سوي ديگر خبرنگار شبكه العربيه در ارتباطي مستقيم اعلام كرد كه لحظه به لحظه بر تعداد تظاهركنندگان در برابر كاخ رياست جمهوري افزوده مي‌شود.

از سوي ديگر نزديك به 10 هزار نفر نيز ساختمان راديو و تلويزيون مصر را به محاصره درآورده‌اند.

همچنين سه افسر بلندپايه ارتش مصر ساعتي قبل به جمع مردم در ميدان التحرير پيوستند و اين درحالي است كه عمر سليمان معاون حسني مبارك مردم را تهديد كرده است.

سليمان خطاب به مردم با لحني تهديد آميز گفته كه به خانه‌ها و شهرهاي خود برگرديد و كار را شروع كنيد و بحران درست نكنيد.

حسني مبارك ديشب بر خلاف انتظار مردم و بر خلاف آنچه كارشناسان سياسي و رسانه‌هاي خبري جهان پيش‌بيني كرده بودند، كه وي قصد كناره‌گيري از قدرت را دارد ، تنها سخنان چند روز پيش خود را تكرار كرد و سعي كرد سخنان خود را اين بار با احساسات در هم آميزد تا شايد بتواند با طرح اين سخنان جمعيت معترض در شهرهاي مختلف اين كشور را آرام كند . وي حتي راضي نشد كه مسئوليت بحران و مشكلاتي كه اين كشور در حال حاضر گريبانگير آن است، به عهده بگيرد.

وي در بخشي از سخنان خود وعده داد كه مي‌تواند برخي از اختيارات خود را به معاونش "عمر سليمان " واگذار كند.

پس از پايان سخنان مبارك كه از طريق تلويزيون در ميدان تحرير پخش مي‌شد، تجمع‌كنندگان كه سخنان وي به شدت خشمگين شده بودند، عليه وي شعارهاي تند سر دادند و مجددا خواستار بركناري ديكتاتور مصر شدند.

بسياري از تحليلگران مسائل سياسي مصر بر اين باورند كه سخنان حسني مبارك ريختن روغن بر روي آتش است كه دامنه اعتراضات اين كشور را طي روزهاي آينده وارد مرحله جديدي خواهد كرد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=37004