نصرالله : همه امکاناتمان را دراختیار مردم مصر قرارمی دهیم

تاریخ ۱۸ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۷:۵۰ | عنوان: مصر


دبیرکل حزب الله لبنان قیام تاریخی ملت مصر را در ردیف ایستادگی مقاومت لبنان و مردم غزه در برابر صهیونیست ها توصیف کرد و گفت : همه امکانات و توانایی هایمان را در اختیار ملت مصر و جوانان آن قرار می دهیم.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم ، سید حسن نصرالله در بخش پایانی سخنرانی عصر دوشنبه خود در باره انقلاب مردم مصر با تاکید براینکه با قاطعیت از مردم وفادار مصر و جوانان شجاع آن کشور حمایت می کنیم ، افزود : بدون دخالت در امور داخلی مصر به آنان می گوییم این شماهستید که تصمیم می گیرید که چگونه رفتار کنید.

وی خاطرنشان کرد : راهی که شما در پیش گرفته اید بسیار عظیم و ارزشمند و یکی از نقاط عطف تاریخ امت به شمار می آید و پیروزی شما چهره منطقه را به نفع همه ملتهای آن دگرگون خواهد کرد.

وی گفت : شما قدم در راه مبارزه برای بازیابی کرامت انسانی و عربی خودتان گذاشته اید که برخی از حکام عرب در طول زمان آن را لگدمال کردند.

دبیرکل حزب الله لبنان افزود : قیام شما کم اهمیت تر از پایداری تاریخی مقاومت لبنان در جنگ 33 روزه و پایداری تاریخی جنگ غزه نیست و ما در چهره شهدایتان، شهدای خودمان را می بینیم و بر پایداری جانانه شما در همه میادین مانند قهرمانان مقاوم لبنان و فلسطین شهادت می دهیم.

وی با اشاره به اینکه امید ملت ها ی مظلوم و ملت مظلوم لبنان پایداری و پیروزی قطعی شماست ، خاطرنشان کرد : امروز در میدان مبارزه مصر مردمی حضور دارند که با ایمان و پایداری می توانند چهره دنیا را تغییر دهند.

وی خطاب به مردم مصر افزود : به توانایی فراوان شما در زمینه ایجاد تغییر ایمان داریم و در انتظار روزی هستیم که جایگاه تاریخی پیشرفته و ارزنده مصر به عنوان مادر دنیا بار دیگر احیا شود.

دبیرکل حزب الله خاطرنشان کرد : همه امکانات و توانایی هایمان را در اختیار ملت مصر و جوانان آن قرار می دهیم و برای آنها دعا می کنیم و امیدواریم که خداوند آنان را پیروز و ثابت قدم گرداند و به وسیله پیروزی ملت مصربه همه مستضعفان جهان عزت عنایت کند.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=36261