دولت مصر نيرو‌هاي خارجي را مسئول انفجار لوله انتقال گاز دانست

تاریخ ۱۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۱:۰۰ | عنوان: مصر


خبرگزاري فارس: مقامات رسمي دولت مصر عناصر خارجي را عامل انفجار خط لوله انتقال گاز اين كشور به رژيم صهيونيستي دانستند.
به گزارش مانيتورينگ فارس به نقل از شبكه تلويزيوني پرس‌تي‌وي، مقامات رژيم مبارك اعلام كردند انفجار خط لوله انتقال گاز اين كشور به رژيم صهيونيستي از سوي عناصر خارجي صورت گرفته است.

بر اساس آخرين گزارشات منابع خبري اين انفجار تاكنون تلفاتي نداشته است ولي خسارت مالي سنگيني به اين خط لوله وارد شده است.

همچنين آتش‌سوزي در اين محل ادامه دارد و نيرو‌هاي امنيتي و آتش‌نشاني تاكنون در محل اين حادثه حضور نيافته‌اند.

مقامات مصري پس از وقوع انفجار در خط لوله انتقال گاز اين كشور به رژيم صهيونيستي در نزديكي بندر العريش در شمال مصر، جريان گاز اين لوله را قطع كردند.

پرس‌تي‌وي افزود: تاكنون گزارشي از علت اين حادثه منتشر نشده و هيچ گروهي مسئوليتي اين انفجار را بر عهده نگرفته اما آنچه كه مشخص است اهميت استراتژيك لوله‌هاي انتقال گاز و نفت از مصر به سوي رژيم صهيونيستي است.

گزارش‌هاي رسيده حاكي است كه اين خط لوله گاز در صحراي سينا و در فاصله 10 كيلومتر با نوار غزه قرار دارد.

اين در حالي است رژيم صهيونيستي پس از جنگ 22 روزه مردم نوار غزه را در محاصره كامل خود قرار داده‌ و از ورود مواد غذايي، دارويي و سوخت مورد نياز براي نيرو‌گاه‌هاي برق غزه به اين منطقه جلوگيري مي‌كند.

مصر حدود 40 درصد گاز اسرائيل را تامين مي‌كند در حالي كه باقي اين نياز، از گاز مايع در نزديكي شهر اشدود (يام تتيس) تامين مي‌شود.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=35755