کارشناس سوري: ارتش مصر ديروز در ازمون انقلاب، مردود شد

تاریخ ۱۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۵:۳۵ | عنوان: مصر


یک کارشناس سوری تصریح کرد ارتش مصر در ازمون روز گذشته اش در مسیر انقلاب مردم ، مردود شد.


به گزارش شبکه تلویزیونی پرس تی وی، تحسین الحلبی گفت:تحقق پیدا کردن اهداف ملت مصر بسیار دشوار است.

مردم مصر برای رسیدن به خواسته هایشان باید گامهای بلندی را در مسیر انقلاب بردارند تا بتوانند رژیم حسنی مبارک،رئیس جمهور مصر را سرنگون کنند.

در این میان، اقدامات ارتش مصر بسیار حائز اهمیت است.

ارتش مصر موضع گیری خنثی را درباره تحولات جاری در این کشور در پیش گرفته که اشتباه است.

روز گذشته روز امتحان برای ارتش مصر بود.

اما ارتش مصر نتوانست از این ازمون سربلند بیرون بیاید زیرا از تظاهرات کنندگان ارام مصری در میدان تحریر قاهره محافظت نکرد و مانع از ان نشد که لباس شخصی های مصر با خشونت به تظاهرات کنندگان حمله کنند.

ارتش مصر حتی این مهاجمان را دستگیر نکرد.

این درحالی است که تظاهرات کنندگان مصری خودشان به صورت مسالمت امیز شماری از این افراد را دستگیر کردند.

حدود پنجاه نفر از این لباس شخصی ها دستگیر شدند. تحسین الحلبی در ادامه افزود: ارتش مصر باید از ارتش تونس درس بگیرد.

وقتی فرمانده ارتش تونس حاضر نشد از حکومت زین العابدین به علی ،رئیس جمهور سابق تونس حمایت کند، کمک شایانی به تظاهرات کنندگان تونسی شد و انها توانستند راحت تر به اهداف خودشان برسند.

ارتش مصر نیز باید همین رویه را در پیش بگیرد.

لباس شخصی های مصر نوعی جنگ فرسایشی را برضد مردم به راه انداخته اند.

باتوجه به حملاتی که روز گذشته به تظاهرات کنندگان مصری صورت پذیرفت نه تنها حسنی مبارک بلکه کل رژیم حاکم زیر سوال است.

چرا ارتش مصر ، موضع خنثی منفی را در پیش گرفته است؟ چرا ارتش مصر حاضر نیست به مردم معترض کمک کندو امنیت انها را تامین کند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=35291