مزدوران مبارک بسیار مجهز هستند

تاریخ ۱۳ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۷:۴۱ | عنوان: مصر


خبرنگار سی‌ان‌ان گزارش داد گروهی که امروز بنام طرفداران حسنی مبارک وارد میدان تحریر شدند بسیار مجهز هستند و سازماندهی بسیار قابل توجهی دارند.


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شبکه العام، اندرسون کوپر خبرنگار شبکه تلویزیونی سی ان ان در قاهره در گزارشی گفت: هرلحظه بر تعداد افراد موسوم به طرفداران حسنی مبارک به میدان تحریر افزوده می شود و این افراد با امکانات بسیار گسترده‌تری مانند بنرهای بسیار بزرگ و با کیفیت طراحی و گرافیک بهتر وارد میدان التحریر می شوند.

در طول شبانه روز گذشته که مخالفان مبارک در میدان التحریر تجمع کرده بودند چنین تجهیزات و نشانه هایی در این جا مشاهده نشده است. اندرسون کوپر خبرنگار سی ان ان گفت هیچ تردیدی وجود ندارد که تظاهرات طرفداران مبارک برای هدفی خاص سازماندهی شده و این افراد برای دستیابی به اهداف خاصی به خیابان‌ها آورده شده اند که من نمی توانم چیزی در این خصوص بگویم!!

تلویزیون دولتی مصر این افراد را طرفداران ثبات در مصر و نه طرفداران مبارک معرفی می کند!!

خبرنگار این شبکه آمریکایی گفت: افراد وابسته به حسنی مبارک به وی و دیگر اعضای گروه خبری این شبکه حمله کرده و آنها را مورد ضرب و شتم قرار داده اند این افراد اجازه نمی‌دهند هیچ گروه خبری از حوادث جاری در میدان التحریر خبر یا گزارش تهیه کند.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=35054