مردم تركيه در استانبول و آنكارا عليه مبارك تظاهرات كردند

تاریخ ۱۳ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۲:۴۸ | عنوان: مصر


اعضاي دهها نهاد مدني تركيه سه شنبه شب با تجمع در مقابل سفارت مصر در آنكارا و سركنسولگري مصر در استانبول عليه مبارك دست به تظاهرات زدند.


به گزارش ايرنا از آنكارا، تظاهرات كنندگان در آنكارا پلاكاردي با مضمون ' ديروز تونس؛ امروز مصر، فردا همه، آزاد خواهيم بود' را با خود حمل مي كردند .
اين عده در طول تظاهرات خود عليه ' حسيني ' مبارك شعار سر دادند.
' فاروق اونسال' رييس انجمن حقوق بشر ' مظلوم در' طي سخناني در مقابل سفارت مصر در آنكارا گفت: هيچ قدرتي نمي تواند آزاديخواهي را متوقف كند.
اونسال با تاكيد بر اين كه رخدادهاي مصر، رژيم صهيونيستي را بيش از ديگران مضطرب كرده است، گفت: حسني مبارك براي فرار از مصر مي تواند از تونلهايي كه مردم غزه براي شكستن تحريمهاي وي عليه آنان حفر شده بود، استفاده كرده و به اسراييل پناهنده شود.
تظاهركنندگان در استانبول نيز پلاكاردهايي به زبانهاي عربي و تركي با خود حمل مي كردند.
گزارشهاي رسيده از استانبول حاكي است كه تظاهر كنندگان با حمل پلاكاردهايي در اعتراض به جنايات رژيم مبارك عليه مردم مصر، شعارهايي همچون ' مردم مصر پيروز خواهند شد' ، 'ديكتاتورها سرنگون خواهند شد' و ' مردم انقلابي بر سر كار خواهند آمد' سر دادند.
' اوزدن سونمز' سخنگوي تظاهر كنندگان طي سخناني در مقابل سركنسولگري مصر در استانبول گفت: مبارك از 30 سال قبل با فشار و زور بر مردم مصر حكومت كرده، ولي رژيم وي در آستانه نابودي قرار دارد.
سونمز گفت: خواست مردم مصر، دمكراسي، آزادي و يك زندگي انساني است و مستضعفين مصر تنها براي نان به ميدانها نيامده اند، بلكه براي گرفتن حقوق پايمال شده و ناديده گرفته خود به سوي ميدانها آمده اند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=34941