در پي اعلام حمايت صهيونيست‌ها از مبارك صورت گرفت؛ تشديد تدابير امنيتي براي حفاظت از سفارت مصر در تل‌آويو

تاریخ ۱۲ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۹:۲۸ | عنوان: مصر


خبرگزاري فارس: رژيم صهيونيستي امروز تدابير امنيتي براي حفاظت از سفارت مصر در تل‌آويو و سفير اين كشور را تشديد كرد.
به گزارش فارس به نقل از راديو ارتش رژيم صهيونيستي، در پي اعلام حمايت‌ مقام‌هاي صهيونيست از دولت "حسني مبارك " ارتش رژيم صهيونيستي به دليل ترس از تظاهرات فلسطينيان ساكن اراضي اشغالي سال 1948، تدابير امنيتي براي حفاظت از سفارت مصر در تل‌آويو و سفير اين كشور را تشديد كرد.

بر اساس اين گزارش "شاحر ايلون " رئيس پليس تل‌آويو صبح امروز به همراه تعدادي از افسران ارشد منطقه در سفارت مصر حضور يافت تا تدابير جديد امنيتي را بررسي كند.

اين در حالي است كه برخي گزارش‌هاي خبري حاكي از حمله معترضان مصري به سفارت رژيم صهيونيستي در قاهره است.

رئيس رژيم صهيونيستي ديروز در اظهاراتي در حمايت از دولت مبارك گفت كه مبارك حامي صلح است و به همين دليل اسرائيل مديون وي است



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=34732