حزب مبارك مردم را به عدم مشاركت در تظاهرات فراخواند

تاریخ ۱۲ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۱:۱۵ | عنوان: مصر


خبرگزاري فارس: حزب حاكم بر مصر به رياست حسني مبارك با توزيع اطلاعيه‌هايي از مردم مصر خواست تا در تظاهرات امروز مشاركت نكنند.
به گزارش فارس، گزارش‌هاي خبري از مصر نشان مي‌دهد كه حزب‌ حاكم مصر به رياست حسني مبارك، خواستار عدم مشاركت مردم در تظاهرات ميليوني امروز اين كشور شده است.

شبكه‌هاي خبري گزارش كردند كه حزب حاكم مصر اطلاعيه‌هايي منتشر كرده است كه در آن از مصري‌ها خواسته شده است در تظاهراتي كه قرار است امروز برگزار شود، شركت نكنند.

امروز در حالي قرار است تظاهرات ميليوني در قاهره و اسكندريه بر ضد حكومت حسني مبارك آغاز شود، كه ارتش مصر با صدور بيانيه‌اي اعلام كرد كه خواسته‌هاي مردم مصر را كه از يك هفته پيش در خيابان هاي اين كشور عليه دولت تظاهرات مي‌كنند، قانوني مي‌داند.

از سوي ديگر اغلب گروه‌هاي سياسي اعلام آمادگي كردند كه در ادامه مسير مبارزه با حكومت با يكديگر هماهنگ باشند.

امروز هشتمين روز متوالي تظاهرات مردم عليه دولت مبارك است كه تاكنون بيش از 100 كشته و بيش از هزار زخمي و بيش از هزار بازداشتي داده است



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=34610