البرادعي: تشكيل كابينه جديد توهين به شعور ملت مصر است

تاریخ ۱۰ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۰ | عنوان: مصر


خبرگزاري فارس: مدير كل سابق آژانس بين‌المللي انرژي اتمي و از رهبران مخالفان مصر در گفت‌وگوي اختصاصي با شبكه "فرانس 24 " ضمن تأكيد بر كناره‌گيري "حسني مبارك " از مصر، تشكيل كابينه جديد در مصر را توهين به شعور مردم اين كشور دانست.

به گزارش فارس، "محمد البرادعي "به عنوان يكي از رهبران اصلي مخالفان دولت مصر روز گذشته در گفت‌وگوي اختصاصي با شبكه "فرانس 24 " در خصوص تحولات جاري در اين كشور اعلام كرد: «ديگر وقت آن رسيده كه حسني مبارك از قدرت كناره‌گيري كند.»

وي افزود: «من تا زمان سقوط دولت مبارك همچنان به شركت در جنبش‌هاي اعتراض‌آميز ادامه خواهم داد.»

اظهارات البرادعي در حالي صورت مي‌گيرد كه وي پيش از عزيمت از وين به مصر نيز اعلام كرده بود كه آماده است تا رهبري دوره انتقالي مصر را در صورت درخواست مردم از وي بر عهده بگيرد.

البرادعي در پايان مأموريت خود در آژانس بين‌المللي انرژي اتمي در فوريه سال 2010 با استقبال جمع كثيري از مردم اين كشور وارد قاهره شد، او بعد از ورود به مصر حزبي مخالف دولت ترتيب داد و گفت كه در انتخابات آينده اين كشور در صورت برآورده شدن شرايطش مبني بر سالم برگزار شدن آن شركت خواهد كرد.

مدير كل آژانس در ادامه تصريح كرد: «ما روز جمعه اميدوار بوديم كه حسني مبارك تصميم به كناره‌گيري از قدرت بگيرد اما در آخرين دقايق وي در سخنراني كاملا بي‌معني و پوچ ظاهر شد كه در واقع نيرنگ و فريب بزرگ مردم مصر بود. حسني مبارك خواسته مردم مصر را درك نمي‌كند و همانطور كه شاهد بوديم پاسخ وي به قيام‌هاي مردمي تشكيل دولت جديد بود كه اين خود توهيني به شعور مردم است. مردم مصر به خوبي مي‌دانند كه وي تاكنون هيچگونه اصلاحات سياسي يا اقتصادي ارائه نكرده است.»

مدير كل سابق آژانس افزود: «رژيم ديكتاتوري مبارك در جبهه‌هاي اقتصادي و سياسي با شكست مواجه شده است. مصر به يك دوره انتقال نياز دارد تا طي آن كشور در مسير آزادي و دموكراسي گام بردارد.»

وي افزود: «زمانيكه يك رژيم در نهايت پستي با مردم رفتار مي‌كند اين اول سقوط اين رژيم است و اكنون زمان آن فرا رسيده كه رژيم حاكم بر مصر برود.»

با گذشت يك روز از "جمعه خشم " در مصر و پس از گذشت 4 روز از تظاهرات گسترده و خشونت‌بار ضددولتي كه منجر به كشته شدن بيش از 50 نفر شده است، اوضاع متشنج حاكم بر مصر هنوز آرام نشده و عليرغم وعده‌هاي اصلاحاتي "حسني مبارك " رئيس‌جمهور اين كشور و تشكيل دولت جديد در اين كشور، هزاران تظاهرات‌كننده مصري همچنان با ادامه تظاهرات خود خواستار كناره‌گيري مبارك از قدرت هستند.

بر اساس آخرين گزارش‌ها از منابع امنيتي مصر، در جريان خشونت‌هاي اخير اين كشور، حدود 102 نفر كشته و بيش از دو هزار مفر مجروح شده‌اند.
اين در حاليست كه در جريان خشونت‌هاي روز گذشته و درگيري تظاهرات ‌كنندگان با نيروهاي امنيتي نيز 12 نفر در جنوب قاهره كشته شدند.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=34069