الاخبار: مردم خيابان‌هاي مصر را براي مبارك خالي نمي‌كنند

تاریخ ۱۰ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۸:۱۷ | عنوان: مصر


خبرگزاري فارس: يك روزنامه لبناني با بيان اينكه حسني مبارك رئيس جمهوري مصر تلاش كرد خشم مردم خود را بخواباند، تاكيد كرد مردم مصر قصد ندارند خيابان‌هاي مصر را به سود او خالي كنند.
به گزارش فارس، روزنامه لبناني الاخبار با اشاره به پنجمين روز پياپي تظاهرات خياباني مردم مصر عليه دولت مصر به رياست حسني مبارك اعلام كرد كه مردم مصر قصد ندارند خيابان‌هاي قاهره و شهرهاي ديگر مصر را خالي كنند.

الاخبار نوشت: روز شنبه نيز انتفاضه مصري‌ها براي ساقط كردن حسني مبارك و نظام وي شدت گرفت و تظاهرات مردمي در استان‌هاي مختلف مصر، قانون منع آمد و شد (حكومت نظامي) را زير پا گذاشت.

الاخبار با بيان اينكه مردم مصر نيروهاي امنيتي و حمله آنان به مردم را به چالش كشيدند افزود: در تحولي جالب‌توجه، حسني مبارك، عمر سليمان رئيس دستگاه اطلاعاتي خود را براي معاونت خود انتخاب كرد.

حسني مبارك از سال 1981 كه به قدرت رسيده بود، براي انحصاري كردن قدرت، از تعيين معاون براي خود شانه خالي كرده بود كه در نوع خود تحولي مهم است.

الاخبار افزود: پس از اقدام حسني مبارك در تعيين معاون و تعيين نخست‌وزير جديد كه از تلويزيون رسمي مصر پخش شد، ده‌ها هزار نفر در ميدان «آزادي» قاهره و در اسكندريه، اسوان، اسماعيليه، سوئز و سينا و ديگر شهرها تجمع كردند و اعلام كردند «ملت خواستار سقوط رئيس‌جمهور است»... «[مبارك] برو...برو...»... «ملت و ارتش يك دست واحد هستند».

در عين حال اين روزنامه تاكيد كرد كه شهرها و محلات شهرهاي مصري شاهد برخي سرقت‌ها و دزدي‌هاست كه گفته شده است عناصر وابسته به شبه‌نظاميان حزب حاكم مصر اين كار را انجام مي دهند و همين امر سبب شده است كه اهالي و مردم محلات با تشكيل كميته‌هايي مردمي از اموال عمومي و خصوص مراقبت كنند.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=34009