
انفجار در اسكندريه مصر؛ هدف، حمله به غزه و نابودي حماس
تاریخ ۰۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۷:۴۵ | عنوان: مصر
| خبرگزاري فارس: پس از چندماه طرح اين ادعا از جانب اسرائيل كه تروريستها در غزه فعال شدهاند، مصر روز گذشته مدعي شد گروهكي كه در غزه مستقر است، مجري انفجار اخير اسكندريه است تا بدين صورت بهانه تلآويو براي حمله به غزه تقويت شود.
به گزارش فارس، شب سال نو ميلادي امسال (12 دي ماه)، انفجار چهار خودروي بمبگذاري شده در مقابل كليسايي در اسكندريه مصر، 21 قرباني گرفت تا مصر سال جديد خود را با حادثهاي خونين آغاز كند.
بلافاصله مصر، تحقيقات در اين خصوص را آغاز كرد. "حسني مبارك " رئيس جمهوري مصر وقوع اين حادثه را به خانواده قربانيان تسليت گفت و خواستار انجام تحقيقات فوري و دستگيري عاملان اين ترور شد.
هيچ كس گمان نميكرد پس از گذشت حدود يك ماه از اين حادثه در نهايت طرحي رو شود كه هدف آن تحت فشار قرار دادن حماس و گروههاي فلسطيني در غزه باشد.
يك روز پس از اين حادثه در اول ژانويه، "عادل لبيب " استاندار اسكندريه با تاكيد براينكه هدف از حمله تروريستي در كليساي القديسين ضربه زدن به امنيت داخلي و وحدت ملي مصر است، القاعده را مسئول اين عمليات اعلام كرد.
پس از اين، گروهكي موسوم به "دولت اسلامي عراق " كه به ادعاي كشورهاي غربي و رسانههاي آنان وابسته به تشكيلات تروريستي القاعده است با صدور بيانيهاي مسئوليت انفجارهاي تروريستي در اسكندريه مصر را بر عهده گرفت.
تا اينجا شايد هنوز هدف اين طرح تروريستي روشن نبود تا اينكه روز گذشته مصر در بيانيهاي رسمي نتيجه تحقيقات خود را در اين حادثه اعلام و تاكيد كرد كه اين اقدام تروريستي كار «جيش الاسلام» است كه مقر آن در غزه است.
با اعلام اين خبر، احتمال وجود توطئه مشترك رژيم صهيونيستي و دولت حسني مبارك عليه حماس قوت گرفت زيرا اين ادعا در حالي مطرح شد كه اسرائيل در ماههاي اخير بارها اعلام كرد كه عناصر تروريستي القاعده در غزه مستقر شدهاند و ممكن است تلآويو براي نابودي آنان اقدام نظامي كند.
دنبالكنندگان مسائل فلسطين بخوبي ميدانند كه هدف طرح اين ادعاهاي اسرائيلي، خلق بهانه براي حمله به غزه است. حال اگر مصر به اسرائيل بپيوندد و انفجار تروريستي اسكندريه را كار «جيش الاسلام»ي معرفي كند كه (به ادعاي اسرائيل) مقر آن در غزه است، در حقيقت ادعاي اسرائيل تقويت ميشود.
گواه اين مطلب، خبر روزنامه الشرقالاوسط سعودي است كه سياستي خصمانه عليه مقاومت و سياستي هماهنگ با خواستههاي رژيم صهيونيستي دارد و امروز اعلام كرد: قاهره گروهكي را به انفجار اسكندريه متهم كرد كه مقر آن در غزه است.
اين روزنامه كه قصد دارد به اختلافات حماس و قاهره دامن بزند در ادامه اعلام كرد: بحران ميان حماس و قاهره به دليل اتهامي كه مقامات مصري به گروهك مستقر در غزه وارد كردند، تشديد شد.
اين در حالي است كه گروهك ناشناس "جيش الاسلام " اين اتهام را رد و اعلام كرد كه دستگاه جاسوسي اسرائيل مسئول اين انفجار است.
در حالي كه طرح ادعاي اسقرار گروهك جيش الاسلام در غزه محل سوال است، رژيم صهيونيستي اصرار ميكند كه چنين گروهكي در غزه مستقر است و تاكنون بارها حماس وجود اين گروهك در غزه را رد كرده است.
آنچه در اين ميان مهم جلوه ميكند، هماهنگي كامل رژيم صهيونيستي و دولت حسني مبارك در طرح اين ادعاست كه گروهك جيش الاسلام در غزه است. اعلام قاهره مبني بر اينكه انفجار اسكندريه كار جيش الاسلام است، اين هماهنگي را بيش از پيش ثابت ميكند و اين سوال مطرح ميشود كه انفجار اسكندريه مصر طرحي صهيونيستي با چند هدف بوده است براي تقويت بهانه حمله به غزه و نابود كردن حماس؟
آيا دولت حسني مبارك كه در محاصره رژيم صهيونيستي و ساخت ديوار فولادي در مرز غزه، همكاري و هماهنگي خود را با رژيم صهيونيستي عليه مقاومت فلسطين ثابت كرده است، در اين طرح نير كاملا با تلآويو هماهنگ است؟ و آيا هدف اصرار چند ماه گذشته سران تلآويو مبني بر اين كه عناصر تروريستي مرتبط با القاعده در غزه مستقر شدهاند، با انفجار اسكندريه و در نهايت متهم شدن عناصري كه ادعا ميشود در غزه هستند، روشنتر ميشود؟
|
|