به شمار قربانيان باران هاي سيل آسا در آفريقاي جنوبي هفتاد نفر افزوده شد

تاریخ ۰۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۷:۳۴ | عنوان: آفريقاي جنوبي


در پی باران های سیل آسا و طوفان در آفریقای جنوبی که از نیمه دسامبر در این کشور آغاز شده است، دولت این کشور روز دوشنبه اعلام کرد به شمار قربانیان این حادثه هفتاد نفر افزوده شده است.


سخنگوی وزارت توسعه اجتماعی آفریقای جنوبی اعلام کرد: quotation mark تقریبا بیست هزار نفر بر اثر این فاجعه طبیعی جان خود را از دست داده اند.

از این تعداد، صد و بیست نفر بر اثر غرق شدن، برق گرفتگی یا آوار جان باخته‌اند و نزدیک به هشت هزار و چهار صد نفر نیز بر اثر بالا آمدن آب بی خانمان شده‌اند.

quotation mark دولت آفریقای جنوبی برآورد کرد بیست میلیون راند نیاز دارد تا بتواند به آوارگان کمک فوری کند و به این منظور از بخش خصوصی خواست تا برای تهیه این مبلغ اقدام کند.

به گفته مسئولان، باران های سیل آسا در آفریقای جنوبی دست کم پنجاه میلیون دلار خسارت بر جای گذاشته است.

بیست و هشت شهر این کشور که در هفت استان آن واقع هستند گرفتار سیل شده اند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از کیپ تاون، باران‌های سیل آسا همچنین از نیمه دسامبر دیگر کشورهای آفریقای جنوبی از جمله بوتسوانا، نامیبیا، زامبیا و زیمبابوه را در بر گرفته است.

در موزامبیک، ده نفر جان خود را از دست دادند و بیش از ده هزار نفر آواره شدند.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=33082