دارايي هاي لوران باگبو در اروپا مسدود شد

تاریخ ۲۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۷:۱۷ | عنوان: ساحل عاج


اتحادیه اروپا تصمیم گرفت دارایی های لوران باگبو رئیس جمهور خودخوانده ساحل عاج و هشتاد و چهار تن از نزدیکانش را در اروپا مسدود کند.
به گفته برخی منابع دیپلماتیک ، از آنجا که باگبو درخواست های جامعه جهانی را مبنی بر واگذاری قدرت به الحسن واتارا نادیده گرفته است، اتحادیه اروپا تصمیم گرفت دارایی های اروپایی وی و هشتاد و چهار تن از نزدیکانش و نیز اموال یازده موسسه مالی و اقتصادی ساحل عاجی فعال در زمینه بنادر و مطبوعات را مسدود کند .

هشتاد و چهار نفر از نزدیکان باگبو که دارایی های آنها در اروپا مسدود شده است، همچنین اجازه ندارند به هیچیک از کشورهای عضو اتحادیه اروپا سفر کنند. به گزارش خبرگزاری فرانسه از بروکسل؛ پیش از این هم اعطای روادید سفر به پنجاه و نه نفر از مسئولان ساحل عاج از جمله خود باگبو و همسرش به کشورهای عضو اتحادیه اروپا ممنوع اعلام شده بود.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=32187