حزب کرامت مصر دولت را مسئول تنش های فرقه ای دراین کشور دانست

تاریخ ۱۱ دی ۱۳۸۹ - ۱۸:۰۱ | عنوان: مصر


قاهره (العالم) حزب کرامت مصر با مقصر دانستن دولت این کشور در زمینه تنش های مذهبی تأکید کرد: حمله اخیر به کلیسای قدیسین در اسکندریه به منزله مورد هدف قراردادن همه مردم و کشور مصر است.


این حزب مصری همچنین نسبت به نقشه صهیونیست ها برای اخراج مسیحی ها از مصر و ایجاد تنش های مذهبی در آن کشور با هدف زمینه سازی برای جانشینی حسنی مبارک هشدار داد.

امین اسکندر معاون دبیرکل حزب کرامت مصر روز شنبه در گفت و گو با شبکه خبری العالم اظهار داشت: حمله به کلیسای قدیسین در اسکندریه به منزله تجاوز به همه ملت و کشور مصر است و همه مسیحیان و مسلمانان این امر را محکوم می کنند و همگی در یک صف ایستاده و ملت یکپارچه ای هستند.

اسکندر افزود: مشکل اصلی در این است که حزب ملی حاکم در این زمینه به شدت کوتاهی می کند و هیچ گونه توجهی به خواسته های مسیحیان ندارد. همچنین برخی برای ایجاد فتنه داخلی و تنش مذهبی در مصر تلاش می کنند.

وی با اشاره به بیش از 120 حادثه فرقه ای درمصر در طی چهار دهه گذشته، حزب حاکم را به تلاش برای بزرگنمایی تهدیدات اخیر القاعده علیه مسیحیان در مصر جهت کسب آرای مسیحیان در انتخابات اخیر بدون در نظر گرفتن ملاحظات امنیتی متهم کرد.

اسکندر همچنین نسبت به وجود طرح هایی برای اخراج مسیحیان به خارج از این کشور هشدار داد.

برخی از مقامات صهیونیست از جمله اوی دیختر رئیس شاباک و رئیس دستگاه اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی در این باره سخن گفته و اعلام کرده بودند: این رژیم توانسته است تنش های فتنه ای در مصر را فعال کند تا رئیس جمهور بعدی مصر بتواند پس از مبارک زمام امور را به عهده بگیرد.

نایب رئیس حزب کرامت همچنین گفت: نه تنها مسیحی ها بلکه همه ملت مصر اعم از مسلمان و مسیحی در معرض ضربه دشمنان قرار دارند و امروزه این سؤال مطرح است که جایگاه و موضع دولت مصر دراین طرح چیست؟



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=31380