الأزهر مجازات تحريف‌كنندگان قرآن و احاديث نبوی را تعيين كرد

تاریخ ۱۱ دی ۱۳۸۹ - ۱۶:۴۰ | عنوان: مصر


مجمع تحقيقات اسلامی الأزهر، 15 سال حبس، جريمه نقدی معادل 5 هزار ليره مصری و سه سال توقيف از فعاليت را به‌عنوان مجازات مؤسسه‌های انتشاراتی كه اقدام به تحريف قرآن و احاديث نبوی(ص) می‌كنند، تعيين و پيشنهاد كرد.



به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روزنامه مصری «الأخبار»، در كشور مصر، در سال 1985 ميلادی بر اساس قانون 102 اين كشور، مجازاتی برای مؤسسه‌های انتشاراتی كه اقدام به چاپ تحريف‌آميز قرآن و احاديث نبوی(ص) كنند، در نظر گرفته شده است.

مجمع تحقيقات اسلامی الأزهر درنظر دارد اين قانون را اصلاح و 15 سال زندان، 5 هزار ليره مصری جريمه نقدی و سه سال توقيف از فعاليت را برای مؤسسه‌های انتشاراتی متخلف در اين زمينه جايگزين كند.

مجمع تحقيقات اسلامی الأزهر همچنين كميته حقوقی را برای واكاوی دقيق اين قانون تشكيل داده و اين قانون قرار است در جلسه آينده مجمع تحقيقات اسلامی الأزهر، مورد بررسی قرار گيرد و برای تصويب نهايی به مجلس مصر ارائه شود.

اعضای اين مجمع در جلسه ديروز، 10 دی‌ماه همچنين، برگزاری نشست‌های فرهنگی در استان‌های مختلف مصر برای مقابله با افكار و انديشه‌های تخريبی، سلفی و تندرو كه وحدت ملت مصر و شيعه و سنی را هدف قرار داده است، خواستار شدند.

در اين جلسه، «محمود مهنا»، عضو مجمع تحقيقات اسلامی الأزهر، به‌عنوان عضو اين مجمع برای دريافت جايزه تسامح دينی كانديدا شد.‌



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=31325