موافقت‌نامه هوایی ایران و مصر اجرا نشد

تاریخ ۰۹ دی ۱۳۸۹ - ۱۴:۰۹ | عنوان: مصر


تین نیوز: پس از امضای موافقت‌نامه‌ برقراری پرواز مستقیم ایران و مصر، هیچ اتفاق دیگری رخ نداده و تاكنون پرواز مسافربری مستقیم بین دو كشور برقرار نشده است.


رییس جامعه‌ تورگردانان ایران با بیان این‌که موافقت‌نامه‌ هوایی ایران و مصر تا این لحظه به نتیجه نرسیده و هیچ پرواز مستقیمی بین دو کشور برقرار نشده است، اظهار کرد: آژانس‌های مصری در جریان این موافقت‌نامه هستند و در نمایشگاه‌های بین‌المللی نتیجه‌ آن را از طریق ما پی‌گیری می‌کنند؛ ولی تا کنون خبری از اجرای این موافقت‌نامه نشده است.

ابراهیم پورفرج گفت: مصری‌ها علاقه دارند با ایران رابطه‌ گردشگری برقرار کنند و شرکت‌های گردشگری زیادی پی‌گیر این موضوع هستند؛ ولی تا وقتی مشکل روادید و پرواز داریم، این شرایط تغییر نمی‌کند.

پورفرج معتقد است: مصر و ایران بازارهای گردشگری خوبی برای یکدیگر هستند، چون در دو کشور متقاضیان زیادی برای سفر وجود دارد؛ ولی فعلا امکان سفر وجود ندارد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=31172