قاهره نظارت بين‌المللي بر انتخابات رياست جمهوري را نمي‌پذيرد

تاریخ ۳۰ آذر ۱۳۸۹ - ۱۷:۲۵ | عنوان: مصر


خبرگزاري فارس: وزير امور خارجه بر مخالفت قاهره با هرگونه درخواست خارجي مبني بر نظارت بين‌المللي بر انتخابات پارلماني يا رياست جمهوري تاكيد كرد.


به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري "اليوم السابع "، "احمد ابوالغيط " در پاسخ به درخواست‌هاي آمريكا از مصر مبني بر لغو قانون وضعيت اضطراري و نيز تجديد درخواست اتحاديه اروپا در خصوص اعزام ناظران بين‌المللي براي نظارت بر انتخابات رياست جمهوري، تاكيد كرد كه قاهره نظارت بين‌المللي بر انتخابات رياست جمهوري را نمي‌پذيرد.
وي افزود: مصر همان گونه كه "حسني مبارك " رئيس جمهور اين كشور طي سخناني در افتتاحيه دوره جديد پارلمان تاكيد كرد هيچ گونه قيموميت و يا تحميل ديدگاه را نمي‌پذيرد، مصر در مسير خود حركت مي‌كند و اهداف جامعه خود را مطابق با آنچه ملت و رهبران اين ملت مي‌خواهند محقق كرده است بنابر اين چيز جديدي در رابطه با اين مسئله وجود ندارد.
پيش از اين آمريكا در جريان انتخابات اخير پارلماني مصر بارها خواستار نظارت بين‌المللي بر اين انتخابات به منظور تضمين شفافيت و سلامت آن شد اما مصر با رد اين درخواست آن را دخالت در امور داخلي مصر تلقي كرد.
در انتخابات اخير پارلماني مصر حزب ملي دموكراتيك حاكم اين كشور توانست با تقلب گسترده اكثريت كرسي‌هاي پارلمان (420 كرسي از مجموع 508 كرسي) را از آن خود كند.
قرار است انتخابات رياست جمهوري مصر سال 2011 برگزار شود.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=30486