ويژه‌نامه عاشورا در سيرالئون منتشر شد

تاریخ ۱۹ آذر ۱۳۸۹ - ۱۶:۰۰ | عنوان: سيرالئون


به همت رايزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ايران در سيرالئون، ويژه‌نامه عاشورا، در 27 صفحه با عنوان «عاشورا؛ روز پيروزی اسلام ناب» در اين كشور منتشر شد.


به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، اين ويژه‌نامه به‌منظور تبيين جايگاه قيام كربلا در حفظ اسلام ناب محمدی(ص) و شرح كاملی از قيام كربلا منتشر و ميان علما، شخصيت‌های دينی، فرهنگی، اساتيد، دانشجويان، معلم‌ها و ائمه جمعه و جماعات سراسر سيرالئون توزيع شد.
در مقدمه اين ويژه‌نامه ضمن اشاره به فرارسيدن ماه محرم عنوان شده است: پنجشنبه، 10 محرم 1432 هجری قمری، مصادف با 16 دسامبر 2010 ميلادی، عاشورای امام حسين(ع)، روز پيروزی اسلام ناب محمدی(ص) است كه نه تنها مسلمانان، بلكه همه ملت‌های دوستدار آزادی دنيا، عاشورا را به‌عنوان روز عزاداری شهادت حضرت حسين‌بن علی(ع)، سبط پيامبر(ص) در كربلا را گرامی می‌دارند.
در ادامه اين ويژه‌نامه به فضائل امام حسين(ع) از زبان پيامبر(ص)، احاديث ايشان راجع به حسنين(ع) و تشريح آيه مباهله در مورد اهل البيت(عليهم‌السلام) اشاره شده است.
اشاره به جايگاه و مقام امام حسين(ع) و اهل البيت(عليهم‌السلام) در منابع علمای اهل سنت با ذكر دقيق كتاب‌های آن‌ها، تشريح مستند محرم، ماه عزا، تشريح جزئيات مصيبت كربلا، انتشار متن دعای ندبه، پنج حديث از امام حسين(ع) از جمله مواردی است كه در اين ويژه‌نامه وجود دارد.
همچنين انتشار بخش‌هايی از زيارت عاشورا و وارث، تبيين جزئيات شرح حال امام حسين(ع) با اشاره به آيات و روايات از مدينه تا كربلا در چهار صفحه مبنی بر اينكه سالار شهيدان(ع) الگوی كامل جاودانی آزادی است از ديگر موارد ارائه شده در اين ويژه‌نامه است.
تشريح جايگاه حضرت زينب(س) به‌عنوان پيام آور قيام كربلا، انتشار متن كامل خطبه فصيح حضرت زينب(س) در كوفه در پنج صفحه، اخطار بانوی دشت كربلا به يزيدبن معاويه و مطلبی با عنوان حضرت زينب(س)، بنيانگذار مراسم عزاداری امام حسين(ع) از ديگر مطالب اين ويژه‌نامه است.
همچنين شرح جزئيات فلسفه و تاريخچه محرم در اسلام در چهار صفحه و تشريح مستند اجر و پاداش گريه برای اهل البيت(عليهم‌السلام) در دو صفحه از جمله ديگر مواردی است كه در اين ويژه‌نامه به آن پرداخته شده است.
لازم به ذكر است اين ويژه‌نامه، روز يكشنبه، 14 آذرماه، از سوی كتابخانه رايزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ايران در سيرالئون تهيه و منتشر شده است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=30003