نخستین مسابقه «کتاب زمان» در مصر برگزار می‌شود

تاریخ ۲۸ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۲۰ | عنوان: مصر



آژانس فرهنگی«سفنکس» نخستین مسابقه ادبی سالانه خود را در سال جاری میلادی با همکاری انتشارات مصری «نهضت» برگزار می‌کند.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از روزنامه مصری الیوم السابع، این مسابقه درباره کتاب داستانی «کتاب زمان» نوشته «خالد طوبار» برگزار می‌شود.

این مسابقه شامل تعدادی سوال درباره داستان است که باید شرکت‌کنندگان به آنها پاسخ دهند و در نهایت برنده از طریق قرعه‌کشی انتخاب خواهد شد.

«احمد ابراهیم» در این باره گفت: «این مسابقه مسابقه جدیدی است و نیازی به هیات داوران ندارد چرا که پرسش‌ها و پاسخ‌ها از دل داستان مي‌آيند.»

این آژانس هیچ شرطی برای شرکت در مسابقه وضع نکرده و محدودیت سنی نیز برای شرکت کنندگان در نظر نگرفته است.

این مسابقه فقط دو برنده خواهد داشت كه به برنده نخست یک‌صد کتاب و یک‌صد سی.دی با موضوع‌هاي مختلف اهدا خواهد شد و برنده نفر دوم نیز 50 کتاب و 50 سی‌.دی را از آن خود خواهد کرد.

خالد طوبار نویسنده مشهور مصری است که زندگی خود را میان مصر و آلمان تقسیم کرده و آثار بسیاری را از زبان آلمانی و انگلیسی به عربی ترجمه کرده است.


نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=2972