تظاهرات مردمي در قاهره در اعتراض به تقلب در انتخابات

تاریخ ۱۴ آذر ۱۳۸۹ - ۱۶:۳۵ | عنوان: مصر


خبرگزاري فارس: مردم مصر امروز همزمان با برگزاري دور دوم انتخابات پارلماني، در اعتراض به تقلب گسترده در دور نخست اين انتخابات تظاهرات كردند.


به گزارش فارس به نقل از شبكه خبري "المحيط "، صدها نفر از جوانان جنبش آزادي و عدالت حامي نامزدي "محمد البرادعي " مدير كل سابق آژانس بين‌المللي انرژي اتمي براي رياست جمهوري مصر با تجمع در مقابل اتحاديه روزنامه‌نگاران در قاهره تقلب در انتخابات به نفع حزب ملي حاكم اين كشور را محكوم كردند.
تظاهرات‌كنندگان در محكوميت برگزاري انتخابات پارلماني در فضايي آكنده از تقلب و جلوگيري از پيروزي نامزدهاي مستقل و احزاب مخالف در اين انتخابات شعار دادند و اين انتخابات را باطل و در راستاي اجراي طرح موروثي كردن قدرت دانستند.
المحيط همچنين نوشت كه خبرنگاران خبرگزاري‌ها و مطبوعات جهاني براي پوشش اخبار تظاهرات در مكان حضور دارند و انتظار مي‌رود كه جنبش 6 آوريل و كفايه نيز به جمع تظاهرات‌كنندگان بپيوندند.
دور دوم انتخابات پارلماني امروز براي تعيين سرنوشت 283 كرسي پارلمان در 166 حوزه انتخاباتي در حال برگزاري است و اين در حالي است كه حزب معارض الوفد و جماعت اخوان‌المسلمون اين انتخابات را تحريم كرده‌اند اما بنا بر اعلام كميته عالي انتخابات اسامي نامزدهاي اين دو گروه نيز در ليست نامزدهاي رقيب در اين انتخابات وجود دارد زيرا اعلام كناره‌گيري اين دو گروه از دور دوم انتخابات ديرهنگام بوده است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=29674