تشديد محدوديت مصر براي خبرنگاران در پوشش اخبار انتخابات پارلماني

تاریخ ۰۷ آذر ۱۳۸۹ - ۱۷:۰۶ | عنوان: مصر


خبرگزاري فارس: شبكه خبري "المحيط " از ممانعت پليس مصر از پوشش اخبار انتخابات پارلماني و تشديد محدوديت‌ها در اين زمينه براي خبرنگاران خبر داد.


به گزارش فارس، شبكه خبري المحيط نوشت كه خبرنگار اين شبكه با محدوديت‌هايي از سوي نيروهاي امنيتي مصر حاضر در حوزه "الجسر " در "شبرا " مواجه شده است.
بر اساس اين گزارش، نيروهاي امنيتي مصر خبرنگار اين شبكه را از ورود به حوزه انتخاباتي منع كرده و پس از مصادره كارت شناسايي وي و مجوز ويژه پوشش اخبار انتخابات به وي گفته‌اند كه وزارت كشور دستور ممنوعيت تصويربرداري و انجام هر گونه گفت‌وگوي مطبوعاتي با شهروندان را صادر كرده است.
بنابر اين گزارش، نيروهاي امنيتي مصر حوزه‌هاي اخذ رأي را رها كرده و سرگرم جلوگيري از ورود خبرنگاران به حوزه‌‌هاي رأي‌گيري هستند.
بر اساس اين گزارش همچنين اراذل و اوباش به طور گسترده در حوزه‌هاي اخذ رأي حضور دارند و رأي‌دهندگان را به انتخاب نامزدهاي خود در مقابل اعطاي 150 تا 300 ليره تشويق مي‌كنند.
از سوي ديگر قاضي "احمد شوقي " مسئول غرفه عمليات از دريافت چهار فقره شكايت در حوزه‌هاي الدقهليه، سوئز و پورسعيد مبني بر اقدام هواداران برخي نامزدها براي ممانعت از ورود هواداران نامزدهاي رقيب به حوزه‌هاي اخذ رأي خبر داد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=29397