اعضاي القاعده از پاكستان به سومالي و يمن مي‌روند

تاریخ ۲۴ خرداد ۱۳۸۸ - ۰۵:۳۰ | عنوان: سومالي



88.03.23
خبرگزاري فارس: ده‌ها نفر از اعضاي گروهك القاعده و رهبران آن از مناطق قبيله‌اي در پاكستان به سوي سومالي و يمن مي‌روند.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه "الرياض "، چاپ عربستان، بر اساس گزارش دولت و ارتش آمريكا و مسئولان مبارزه با تروريسم، گروه‌هاي مسلح در اين سه كشور براي هماهنگ كردن فعاليت‌هاي خود، با يكديگر در تماس هستند.
يك مسوول عاليرتبه علت انتقال اعضاي القاعده به سومالي و يمن را فشار شديدي دانست كه بر آنها وارد مي‌شود، زيرا از زمان به قدرت رسيدن "باراك اوباما " در آمريكا، حملات هوايي به پايگاه‌هاي آنها در پاكستان و افغانستان، با هواپيماهاي بدون سرنشين افزايش يافته است.
بنا بر اين گزارش، روزنامه "نيويورك تايمز " به دليل ديگر انتقال آنها اشاره كرد و گفت: افزايش حملات گروه‌هاي تندرو در سومالي و يمن و همچنين عدم حضور يك دولت فعال مركزي در سومالي و ضعف دولت مركزي در يمن، مقدمات حضور نيروهاي القاعده را در اين دو كشور فراهم كرده است.
"ليون بانيتا "، رئيس سازمان اطلاعات آمريكا (سي.آي.اي) تصريح كرد: اين سازمان بر كشورهايي چون سومالي و يمن تمركز كرده است، زيرا بهترين پناهگاه براي القاعده محسوب مي‌شوند، اما روزنامه‌نگاران اعلام كرده‌اند كه "اسامه بن لادن "، رهبر القاعده هنوز در پاكستان است.


نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=2858