900 فقره شكايت از انتخابات شوراي شهر در مغرب

تاریخ ۲۴ خرداد ۱۳۸۸ - ۰۵:۰۰ | عنوان: مراكش



88.03.23
خبرگزاري فارس: انتخابات شوراي شهر مغرب روز گذشته در اين كشور برگزار شد و تاكنون بيش از 900 فقره شكايت درباره تقلب در انتخابات، به وزارت كشور مغرب ارائه شده است.

به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري "محيط "، اين انتخابات روز گذشته با حضور 30 حزب سياسي و مشاركت 13 ميليون مغربي برگزار شد، اما بيش از 900 فقره شكايت درباره تقلب در اين دوره از انتخابات به وزارت كشور مغرب ارائه شد.
اين شكايت‌ها بيشتر به خريد آراء و اعمال خشونت پيش از آغاز انتخابات باز مي‌گردد و بيشتر آن از منطقه "مراكش تانسيفت الحوز " است.
خبرگزاري مغرب نيز به انتقاد مردم از خريد آراء و اعمال خشونت و تهديد در اين انتخابات اشاره كرده است.
شاهدان عيني اعلام كردند: آراء با قيمتي بين 100 تا 1000 درهم خريداري مي‌شد و حاميان كانديداها با خانواده‌هاي فقير شهر تماس مي‌گرفتند تا از فقر آنها براي خريد آراء استفاده كنند.
اين انتخابات از نظر سياسي مرحله تعيين كننده‌اي براي حزب‌هاي بزرگ به شمار مي‌رود و احزاب بزرگ براي تحكيم جايگاه خود از طريق انتخابات شوراهاي شهر و روستا تلاش خواهند كرد و به نظر مي‌رسد كه توجه به اين انتخابات از سطح انتخاباتي صرف براي اداره امور محلي فراتر مي‌رود و به سطح تلاش براي موضعگيري در عرصه سياسي مغرب تبديل مي‌شود كه اين وضعيت فرضيه تاثير اين انتخابات بر ائتلاف دولتي را مطرح مي كند كه حزب "الاصاله " و "المعاصره " از آن خارج شده است.


نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=2848