رئيس شوراي كار نيجريه: غرب به بهانه مبارزه با القاعده براي تسلط بر آفريقا نقشه مي‌كشد

تاریخ ۱۶ آبان ۱۳۸۹ - ۱۷:۰۴ | عنوان: نيجريه



خبرگزاري فارس: رئيس شوراي كار نيجريه هر گونه ارتباط القاعده با اسلام‌گراهاي معارض اين كشور را رد كرد و گفت غرب براي تحقق برنامه‌هاي خود در قاره آفريقا شايعه گسترش تروريسم در اين قاره را پخش كرده است.


به گزارش فارس، "ليو اديني "،‌ رئيس شواري كار نيجريه و كارشناس در امور آفريقا در گفت‌وگو با روزنامه اماراتي "البيان " ادعاها درباره حضور پررنگ القاعده در قاره آفريقا را اغراق‌‌آميز دانست و گفت: قضيه سازمان القاعده در غرب شروع شده و پايان مي‌پذيرد.
وي افزود: تبعه نيجريه كه متهم به تلاش براي انفجار هواپيماي ايرباس 330 كه از آمستردام هلندعازم ديترويت در آمريكا بوده است از سوي القاعده در انگليس و در نيجريه ساخته و پرداخته و حمايت شده بود.
اديني تاكيد كرد: عناصر القاعده در جهان غرب وجود دارند و غرب از خطر القاعده و تهديدهاي آن سخن مي‌گويد بدون اينكه ريشه‌هاي به وجود آمدن اين سازمان‌هاي تروريستي را بررسي كند.
رئيس شواري كار نيجريه گزارش‌ها درباره ائتلاف القاعده با اسلام‌گراهاي نيجريه را داستان‌پردازي غرب خواند و گفت: كشورهاي غربي براي تحقق برنامه‌هاي سري خود در آفريقا اين شايعات را منتشر مي‌كنند.
وي هر گونه ارتباط گروه شورشي "بوكو حرام " [آموزش حرام] در نيجريه با عناصر طالبان در افغانستان را رد كرد و گفت فعاليت‌هاي اين گروه در طول تاريخ تشكيل آن فراتر از مرزهاي نيجريه نبوده است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=28295