القدس العربي: رييس دستگاه اطلاعاتي مصر با رييس اسراييل ديدار کرد

تاریخ ۱۴ آبان ۱۳۸۹ - ۱۶:۴۹ | عنوان: مصر


وزیر دستگاه اطلاعاتی مصر با رییس رژیم صهیونیستی دیدار کرد.


روزنامه القدس العربی چاپ لندن در نسخه اینترنتی امروز خود به نقل از رادیو اسراییل نوشت..

عمرسلیمان رییس دستگاه اطلاعاتی مصر دیروز پنج شنبه در دیدار شیمون پرز رییس اسراییل راه های فعال کردن مذاکرات بین اسراییل و فلسطین و تقویت روابط بین تل اویو و قاهره را بررسی کرد.

رادیو اسراییل اعلام کرد پرز در این دیدار از تلاش های حسنی مبارک از ده سال پیش تاکنون،‌ در راستای پیشبرد روند صلح و جلوگیری از وقوع جنگ در منطقه تشکر کرد.

عمر سلیمان قبل از دیدار با پرز تصریح کرد حسنی مبارک از اینده خاورمیانه نگران است و مصر به گشایش در روند صلح توجه دارد.

عمر سلیمان دیروز همچنین دیروز در دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسراییل از سرگیری مذاکرات را بررسی کرد.

نتانیاهو در این دیدار بر تمایل اسراییل برای دست یابی به توافقنامه صلح با فلسطینیان تاکید کرد. بنا به اعلام رادیو اسراییل دو طرف در این دیدار همچنین مسائل منطقه و در راس انها برنامه هسته ای ایران را بررسی کردند.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=28176