تلاش اتباع الجزائري مقيم اروپا، براي اخذ پناهندگي در رژيم صهيونيستي

تاریخ ۲۱ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۰:۳۰ | عنوان: الجزاير



به گزارش "النهار اونلاين"، سخن گوي وزارت امور خارجه رژيم صهيونيستي در مصاحبه با راديو " صوت اسرائيل" بيان داشت: اين وزارت خانه در خلال سال 2008 و سه ماهه اول سال 2009 بالغ بر 57 هزار تقاضاي پناهندگي از سوي اعراب دريافت كرده است. بر اساس امار موجود در وزارت امور خارجه رژيم صهيونيستي، مصر در راس جدول، مراكش در مرتبه دوم و الجزايري تبارهاي مقيم اروپا در رتبه سوم قرار دارند. وي همچنني افزود: تا كنون سفارت خانه هاي اين رژيم كه در كشورهاي اروپايي مستقر هستند بالغ بر 1960 درخواست پناهندگي از سوي اتباع الجزاير دريافت كرده اند. لازم به ذكر است اين درخو است ها يا به صورت حضوري و يا از طريق ايميل صورت مي گيرد.
سخن گوي وزارت امور خارجه رژيم صهيونيستي در ادامه افزود: غالب در خواست كننده گان پناهندگي،اتباع الجزاير داراي مدارك دانشگاهي و متخصص در پزشكي، مهندسي و يا دانشجو، افراد بيكار و زنان هستند. بر اساس آمار موجود، بيشتر ين تقاضا مربوط به سفارت فرانسه (با 620درخواست)، ايتاليا (با 333 درخواست) و اسپانيا (با 219 درخواست) بوده است .

اگرچه رژيم صهيونيستي در سال 2007 با پناهندگي سياسي 4 الجزايري، كه نفر آنها يك زن بوده است موافقت كرده و اكنون در يكي از موسسات اسرائيلي مشغول به كار هستند، اما اخيرا اعطاي پناهندگي به دليل برخي مسائل امنيتي و جلو گيري از جاسوسي و عمليات هاي تروريستي با دقت بيشتري صورت مي گيرد.

"كوهن عماوئيل" رئيس دفتر كار رژيم صهيونيستي در مورد كار كارمندان خارجي، از سياست استخدام دولت انتقاد كرد. وي همچنين اشاره داشت: در حدود 27 هزار الجزايري مقيم اروپا در رشته هاي مهندسي معماري، تكنولوژي ارتباطات و مديريت و نيز دارندگان مدارك فني و حرفه ايي در رشته هاي ساختمان سازي، مكانيك و جوشكاري خواستار ورود به اسرائيل مي باشند كه به دليل عدم همكاري ميان اسرائيل و الجزاير تا كنون به آنها اجازه ورود داده نشده است، مگر اينكه در آينده اين رابطه برقرار شود.

سخن گوي وزارت امور خارجه رژيم صهيونستي همچنين گزارشي در مورد ازدواج 7 هزار مرد الجزايري با زنان اسرائيلي ارائه كرد. در اين گزارش وجه مشترك ميان مردان الجزايري كه با زنان اسرائيلي ازدواج كرده اند، دريافت اقامت در اسرائيل و يا كشورهاي اروپايي از طريق زنان اسرائيلي است.
10461


نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=2789