سودان؛ ميزبان همايش امنيت غذايی در كشورهای اسلامی

تاریخ ۱۴ مهر ۱۳۸۹ - ۱۹:۲۰ | عنوان: سودان


همايش بين‌المللی امنيت غذايی در كشورهای اسلامی، 4 تا 7 آبان‌ماه سال جاری در شهر «خارطوم»، پايتخت سودان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از خبرگزاری رسمی سودان، اين همايش در راستای اجرای عملی تصميمات اجلاس مكه و برنامه 10 ساله سازمان كنفرانس اسلامی در زمينه امنيت مواد غذايی برگزار می‌شود.

«عبدالله احمد عثمان»، دبير همايش، در اين باره گفت: نمايندگان 57 كشور عضو سازمان كنفرانس اسلامی و چهار كشور عضو ناظر و نمايندگانی از سازمان ملل متحد، اتحاديه عرب، اتحاديه آفريقا، بانك بين‌المللی، سازمان جهانی كشاورزی و مواد غذايی، بانك اسلامی توسعه و 35 سازمان بين‌المللی و منطقه‌ای در اين همايش سه روزه حضور دارند.

وی افزود: انتخاب سودان به‌عنوان ميزبان اين همايش، به خاطر اين مسئله است كه سودان يكی از سه كشوری است كه در اجلاس جهانی غذا در شهر «رم»، پايتخت ايتاليا، برای مشاركت در مقابله با بحران مواد غذايی در جهان انتخاب شد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=26722