وزير الجزايري : القاعده يک تهديد واقعي است

تاریخ ۳۰ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۸:۰۹ | عنوان: الجزاير


خبرگزاري آريا-يک وزير الجزايري گفت تشکيلات القاعده در کشورهاي مغرب اسلامي ، تهديدي واقعي به شمار مي رود.

به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از خبرگزاري آلمان، " عبد القادر مساهل " وزير مسئول در امور کشورهاي مغرب اسلامي و آفريقايي امروز در گفتگو با راديو الجزاير گفت :" تشکيلات القاعده درکشورهاي مغرب اسلامي ، تهديدي واقعي به شمار مي رود و با توجه به ائتلاف گروه هاي تروريستي و گروه هاي جنايت هاي سازمان دهي شده با يکديگر ، القاعده خطري براي برخي کشورها و توسعه آنان است".
وي افزود : " من ايمان دارم که کشورهاي آفريقايي توان مبارزه با تشکيلات القاعده را دارند.
اين وزير الجزايري ، خواستار به کار گيري همه نيروها براي مقابله با پرداخت باج به تروريست ها شد و گفت 95 درصد حمايت از تروريست ها از طريق پرداخت باج تامين مي شود.
مساهل از اتحاديه اروپا خواست که مانند اتحاديه آفريقا ، تدابيري موثر براي جرم دانستن پرداخت باج به تروريست ها به کار گيرد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=25971