حمايت "موساد " از القاعده براي بي‌ثبات كردن كشورهاي مغرب عربي

تاریخ ۲۷ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۸:۵۵ | عنوان: شمال آفريقا


خبرگزاري فارس: يك مجموعه يهودي ضد صهيونيست از حمايت لوجستيكي موساد از گروه تروريستي القاعده در كشورهاي مغرب عربي براي بي ثبات كردن اين منطقه خبر داد.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه الجزائري "النهار "، يك مجموعه يهودي ضد اسرائيل با صدور بيانيه‌اي از حمايت لوجستيك موساد از گروه القاعده در كشوهاي مغرب عربي خبر داد.
بر اساس اين گزارش، رژيم صهيونيستي تلاش مي‌كند با نفوذ در منطقه ساحل آفريقا در كشورهاي مغرب عربي بي‌ثباتي ايجاد كند در همين راستا از شبكه‌هاي آفريقايي در مالي، موريتاني، بوركينافاسو، نيجر و همچنين كشورهاي مغرب عربي از جمله الجزاير استفاده مي‌كند.
اين روزنامه الجزايري نوشت: موساد در حال حاضر تلاش دارد تا با ايجاد يك شبكه مزدور آفريقايي، اروپايي‌ها را براي سفر به منطقه ساحل آفريقا ترغيب كند تا آنها را تحت پوشش گردشگري يا سرمايه‌گذاري به اين منطقه بكشاند، سپس آنها را به مناطق مخفي گروه‌هاي تروريستي وابسته به گروهك القاعده كه در آن فعاليت مي‌كنند ببرند و از آنان باج‌خواهي كنند.
بر اساس اين گزارش، طرح رژيم صهيونيستي در اين منطقه ايجاد گروهك‌هاي متعدد براي تجارت اسلحه و مواد مخدر براي تامين مالي القاعده و بي‌ثبات كردن كشورهاي مغرب عربي بويژه الجزاير است.
اين روزنامه به نقل از برخي نماينده‌هاي كنست رژيم صهيونيستي نوشت كه اين نماينده‌ها تاكيد كرده‌اند براي عادي‌سازي روابط با الجزاير در راستاي منافع اسرائيل آمادگي دارند زيرا به اعتقاد آنها الجزاير كليد سرمايه‌گذاري در مغرب عربي است و در روند صلح خاورميانه نيز يك طرف حساس به شمار مي‌آيد. به همين دليل از تل‌آويو مي‌خواهند تا با اعمال فشار بر الجزاير موافقت آن را براي برسميت شناختن اين رژيم كسب كند و در اين راه از هيچ تلاشي فروگذار نكند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=25793