لغت‌نامه جدید عربی - عربی براي حفظ هويت

تاریخ ۱۶ خرداد ۱۳۸۸ - ۰۸:۲۰ | عنوان: مصر



«جمال الغیطانی» نویسنده مشهور مصری با هدف حفظ هویت عربی خواستار گردآوری لغت‌نامه جدید عربی – عربی شد.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از روزنامه عربستانی الوطن، وی در این باره گفت: «لازم است برای تشکیل چنین لغت‌نامه‌ای صرفا نویسندگان و ادیبان عرب حضور داشته باشند تا آنچه شایسته و بایسته است گردآوری شود.»

وی که در سالن همایش‌های قسمت فرهنگی سفارت عربستان در قاهره در حضور «هشام بن ناظر» سفیر این کشور در قاهره صحبت می‌کرد، همچنین گفت: «باید برای گردآوری چنین لغت‌نامه‌ای نویسندگان و ادیبانی از کشورهای خاشيه خلیج فارس و عربستان سعودی حضور داشته باشند تا از زبان عربی در برابر حملات کوبنده زبان‌های دیگر محافظت شود.»

جمال الغیطانی یکی از مهمترین نویسندگان عرب است که به ادامه دادن سبک ادبی «نجیب محفوظ» نویسنده فقید مصری مشهور است. وی از طریق نویسندگی و روزنامه‌نگاری امرار معاش می‌کند و یکی از چهره‌های موثر در مبارزه با اسرائیل و جبهه‌های جنگی آن رژیم در منطقه است.
ايبنا



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=2575