احمدي‌نژاد بر همكاري‌هاي گسترده ميان ايران و آفريقا تاكيد كرد

تاریخ ۲۳ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۸:۲۲ | عنوان: آفريقا


خبرگزاري فارس: رئيس‌جمهور كشورمان در حاشيه اجلاس هم‌انديشي ايران و آفريقا با رييس مجلس ملي ساحل عاج، رييس‌جمهور سابق مالي، دبيركل اتحاديه شرق آفريقا و وزيران خارجه سومالي، بوركينافاسو، سودان و توگو و وزير اقتصاد كومور، ديدار و راه‌هاي گسترش همكاري‌هاي دو جانبه و منطقه‌اي را مورد بحث و تبادل‌نظر قرار داد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از دفتر امور رسانه‌هاي رياست جمهوري، محمود احمدي‌نژاد رئيس‌جمهور كشورمان در حاشيه اجلاس هم‌انديشي ايران و آفريقا با رييس مجلس ملي ساحل عاج، رييس‌جمهور سابق مالي، دبيركل اتحاديه شرق آفريقا و وزيران خارجه سومالي، بوركينافاسو، سودان و توگو و وزير اقتصاد كومور، ديدار و راه‌هاي گسترش همكاري‌هاي دو جانبه و منطقه‌اي را مورد بحث و تبادل‌نظر قرار داد.

رئيس‌جمهور كشورمان در اين ديدارها كه به طور جداگانه برگزار شد؛ اظهار داشت: همكاري‌هاي گسترده و عميق ايران و آفريقا مناسبات جهان و معادلات منطقه‌اي را تغيير خواهد داد.

رييس جمهور با بيان اينكه ظرفيت ها و زمينه هاي فراواني براي افزايش سطح همكاري هاي ايران و كشورهاي آفريقايي وجود دارد ، اظهار داشت: جمهوري اسلامي ايران مصمم است از حداكثر ظرفيت براي توسعه روابط براي كشورهاي آفريقايي استفاده كند.

در اين ديدارها مقام‌هاي آفريقايي ضرورت همگرايي و توسعه همه جانبه همكاري با جمهوري اسلامي ايران و آفريقا را مورد تاكيد قرار داده و خواستار افزايش هر چه بيشتر مناسبات ايران و آفريقا در بخش هاي مختلف شدند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=25531