الجزاير براي دومين سال پياپي در بخش توليد گندم خودکفا شد

تاریخ ۰۵ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۹:۴۸ | عنوان: الجزاير


مدیر کل اداره غلات الجزایر روز جمعه از خودکفایی این کشور در بخش تولید گندم برای دومین سال پیاپی خبر داد. نور الدین کحال در همین حال گفت ، کشورش جو مورد نیاز دو سال کامل خود را نیز در انبارهای مختلفی ذخیره کرده است.
رسانه های الجزایر روز جمعه به نقل از کحال اعلام کردند ، این کشور امسال در تولید گندم رکورد جدیدی ثبت کرده و برای دومین سال پیاپی در بخش تولید این محصول خودکفا شده است. کحال افزود ، الجزایر تا مدتی قبل از بزرگترین وارد کنندگان غلات به خصوص گندم در جهان به شمار می رفت ولی ظرف دو سال با خودکفایی در بخش تولید گندم ، واردات این محصول را متوقف کرده است. وی اظهار داشت ، الجزایر اکنون تلاش می کند خودکفایی در بخش تولید آرد را محقق سازد و واردت آن نیز به تازگی کاهش ملموسی داشته است. این مسئول بخش کشاورزی الجزایر از توجه مناسب دولت به کشاورزان فعال و متخصص در بخش تولید غلات که شمار آنان به ششصد هزار نفر می رسد ستایش کرد. کحال تصریح کرد ، وزارت کشاورزی گندم را با قیمت بالا از کشاورزان می خرد و آنان را به تولید بیشتر آن تشویق می کند.

دولت در تصمیمی دیگر تسهیلات بانکی از جمله اعطای وام مناسب که نرخ سود آن بسیار پایین و دوره بازپرداخت آن طولانی است در اختیار کشاورزان تولید کننده گندم قرار می دهد.

قیمت کودهای کشاورزی را به میزان بیست درصد کاهش داد و تحول در این بخش به جایی رسید که الجزایر چند ماه قبل بعد از گذشت چهل و سه سال برای نخستین بار مقادیری جو به خارج صادر کرد. وزارت کشاورزی و توسعه روستایی الجزایر نیز سال گذشته از آغاز برنامه کشاورزی دو ساله با هدف تقویت امنیت غذایی در این کشور خبر داده بود. به گزارش خبرگزاری شین هوا از الجزایر ،‌ این کشور سال دو هزار و هشت حدود سیصد میلیارد دینار ( چهار میلیارد و دویست میلیون دلار ) سرمایه اضافی در بخش کشاورزی هزینه کرد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=24586