(امين) حضور وزراي تونسي در ليبي

تاریخ ۳۱ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۸:۵۱ | عنوان: شمال آفريقا


سه تن از وزراي كشور تونس به منظور حل و فصل مسالمت آميز اختلافات به وجود آمده در مرزهاي دو كشور وارد شهر طرابلس شدند.

به گزارش شبكه رسانه‌اي امين به نقل از روزنامه "الحياة" چاپ لندن؛ سه تن از وزراي كشور تونس به منظور حل و فصل مسالمت آميز اختلافات به وجود آمده در مرزهاي دو كشور وارد شهر طرابلس شدند.
پس از اقدام خودسرانه ليبي در هفته گذشته مبني بر بستن مرزهاي خود با كشور تونس در مرز "بنقردان" تونس، درگير‌ي هاي شديدي ميان نيروهاي امنيتي و مردم به وقوع پيوست كه در نتيجه آن تعدادي بازداشت و برخي ديگر كشته و زخمي شدند. بر پايه اين گزارش؛ وزراي كشور، امور خارجه، بازگاني و همچنين مدير گمرك‌هاي تونس به منظور انجام مذاكراتي با همتايان ليبيايي خود وارد طرابلس شدند.
گفتني است كه از يك سال گذشته ماشين‌هاي تونسي كه قصد عبور از مرزهاي ليبي را دارند، ملزم به پرداخت 100 دلار عوارض گمركي مي‌باشند. اين در حالي است كه عبور از مرزهاي تونس همچنان بدون عوارض مالياتي است.
1040167



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=24229