الجزاير و آمريکا در زمينه مبارزه با تامين مالي تروريسم همکاري مي کنند

تاریخ ۲۶ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۰ | عنوان: الجزاير


سفیر امریکا در الجزایر اعلام کرد کارشناسان امریکایی به همراه سی و پنج مامور گمرک الجزایر روز دوشنبه در الجزیره کارگاه همکاری در زمینه مبارزه با قاچاق پول برای تامین مالی تروریسم و جنایت تشکیل دادند. کارشناسان امریکایی از ماموران سرویس کنترل مهاجرت و گمرک امریکا هستند.


این سرویس بخشی از یک کارگروه است که در زمینه مبارزه با تامین مالی تروریسم تلاش می کند و اعضای ان نمایندگان وزارتخانه های امور خارجه، خزانه داری، دادگستری و امنیت داخلی آمریکا هستند. بنا به بیانیه ای، محور فعالیتهای این کارگاه پنج روزه تبادل فناوریها و تجارب در ارتباط با مبارزه بر ضد قاچاق پول نقد به ویژه تشخیص سازوکار پولشویی و جلوگیری از تامین بودجه تروریسم است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، این کارگاه همچنین روشهای تحقیق مناسب برای جلوگیری از تامین مالی تروریستها را مورد بررسی قرار می دهد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=24016