قطع برق در سنگال به تظاهرات منجر شد

تاریخ ۲۴ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۸:۰۳ | عنوان: سنگال


یک هزار نفر روز شنبه در داکار پایتخت سنگال به درخواست مخالفان عبدالله واد رئیس جمهور این کشور در اعتراض به قطعی برق و افزایش قیمت مواد غذایی تظاهرات کردند.

یک زن در بین تظاهرکنندگان پارچه نوشته ای در اعتراض به قطعی برق در طول گرمترین فصل سال و یک فانوس به عنوان نماد احساس مردم از این موضوع در دست داشت.

فاتو توره اندیه، یک قاضی عضو ائتلاف احزاب مخالف سنگال که برگزار کننده تظاهرات بود، گفت: " به خاطر اینکه مردم رنج می برند، اینجا هستیم.

هزینه زندگی افزایش یافته است.

در ماه رمضان و فصل گرما برق قطع است و در خطر ابتلا به مالاریا قرار داریم ".

سنگالی ها از نبود بلند مدت و هر روزه برق که فعالیت های اقتصادی را در داکار و دیگر شهرهای این کشور مختل کرده است، خشمگین هستند. تظاهرکنندگان در داکار با حمل پارچه نوشته هایی که بر روی آنها نوشته شده بود: " حکومت واد، رسوا، بی مجازات و بی لیاقت "، رئیس جمهور سنگال را به تلاش برای به حکومت رساندن کریم واد، پسر چهل و یک ساله خود متهم کردند.

تظاهرات قبلی به درگیری بین پلیس و تظاهرکنندگان خشمگین منجر شده بود.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از داکار، رئیس جمهور هشتاد و چهار ساله سنگال که از سال دو هزار قدرت را در اختیار دارد، سال گذشته اعلام کرد در انتخابات ریاست جمهوری آینده که سال دو هزار و دوازده برگزار می شود، نامزد خواهد شد.

کریم واد از ماه مه گذشته به عنوان وزیر انتخاب شده است. اندیه افزود: " سنگال به لحاظ سنتی یک کشور دموکراتیک است.

ما می خواهیم انتخابات به صورت دموکراتیک و شفاف برگزار شود و تغییرات خارج از قانون اساسی را نمی خواهیم ".



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=23883