(امين) زامبيا آماده تغيير رژيم سياسي است

تاریخ ۱۹ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۱ | عنوان: زامبيا


رهبر حزب PF‌ زامبيا "مايكل ساتا"، در يك مصاحبه خبري اعلام كرد كه شرايط زامبيا براي تغيير رژيم و رهبري اين كشور آماده است و هيچ چيز نمي تواند باعث تغيير در ساختار و عمل كرد حزب حاكم MMD و شخص رئيس جمهور شود.

به گزارش شبكه رسانه اي امين از خبرگزاري پست زامبيا؛ مايكل ساتا رهبر حزب PF و رقيب اصلي و ديرينه حزب حاكم MMD، با استناد به صحبت هاي وزير اطلاعات كابينه دولت،‌ عمل كرد چندين ساله دولت، مسئولان و همچنين اوضاع كنوني كشور پيش بيني نمود كه در سال آينده حزب حاكم سقوط كرده و رژيم تغيير خواهد كرد.
ساتا در حالي كه شكست حزب حاكم و تغيير رژيم را چندين بار تكرار مي كرد، گفت: اظهارات انتقاد گونه وزير اطلاعات از دولت، "مايك مولونگوتي" نشان از به هم ريختگي اوضاع داخلي حزب و اقدامات و هماهنگي هاي مسئولان و اعضاي MMD مي دهد. از طرفي، مردم ديگر تحمل رفتار هاي نامناسب دولت را ندارند و مي خواهند آزادي خود را دوباره به دست گيرند و قفس زندان را در هم بشكنند.
1050134




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=23587