كشته شدن 1300 فرد مسلح از سال 2006 در الجزاير

تاریخ ۱۶ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۸:۵۰ | عنوان: الجزاير


وزارت خارجه آمريكا در گزارشي اعلام كرد كه نيروهاي امنيتي و ارتش الجزاير از پايان سال 2006 توانستند 1300 نفر از نيروهاي القاعده در كشورهاي مغرب اسلامي را به هلاكت برسانند.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري آلمان، گزارش وزارت خارجه آمريكا به اين نكته اشاره كرد كه نيروهاي القاعده در الجزاير تندرو بوده و بر ادامه عمليات مسلحانه و رد سياست‌هاي آشتي ملي كه دولت الجزاير در سال 2005 آغاز كرده است، تاكيد دارند.
وزارت خارجه آمريكا قدرت نيروهاي امنيتي الجزاير در زمينه خنثي كردن عمليات نيروهاي القاعده از طريق كشتن آنها يا متقاعد كردن نيروهاي اين گروه براي بر زمين گذاشتن سلاح و تسليم دولت شدن يا متلاشي كردن شبكه هاي حمايت و به كارگيري نيرو و استفاده از فناوري جديد در شناسايي افراد مسلح و ناكام گذاشتن طرح‌هاي آنها را ستود.
اين گزارش همچنين خواستار آن شد كه دستگاه‌هاي امنيتي الجزاير همواره خود را با تاكتيك‌هاي القاعده در كشورهاي مغرب اسلامي هماهنگ كنند.
وزارت خارجه آمريكا تاكيد كرد كه عمليات تروريستي در الجزاير طي 2 سال گذشته نسبت به سال‌هاي قبل شاهد كاهش چشمگيري بوده است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=23436