همکاري‌هاي حمل و نقل هوايي ايران و زيمبابوه گسترش مي‌يابد

تاریخ ۰۸ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۷:۴۰ | عنوان: زيمبابوه


معاون وزير راه و ترابري و رييس سازمان هواپيمايي کشور در ديدار با وزير گردشگري و صنعت ميهمانداري زيمبابوه، بر گسترش‌ همکاري‌هاي حمل و نقل هوايي دو کشور تاکيد کرد.
به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ايرنا، "رضا نخجواني" در اين ديدار همچنين خواستار تشکيل کميته فني - تخصصي در مورد پيگيري مذاکرات هوايي ايران و زيمبابوه شد و گفت: در اين کميته حضور نماينده شرکت هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران ضروري است تا بتواند تصميمات اجرايي مشخص را دنبال کند.
وي افزود: بمنظور اجرايي کردن اين امر بايد نقش بخش خصوصي و انجمن‌هاي فعال در اين زمينه تعريف شود.
نخجواني سپس ارايه اطلاعات مربوط به توانمندي‌هاي گردشگري زيمبابوه به ايران را ضروري خواند و گفت: براي تسريع در روند مذاکرات صورت گرفته بايد اطلاعات لازم از فعاليت ‌هاي کشور زيمبابوه در اختيار سازمان هواپيمايي و همچنين شرکت‌هاي هواپيمايي ايران به منظور عملياتي کردن اقدامات لازم توسط بخش‌هاي بازرگاني شرکت‌هاي هواپيمايي و ارايه راهکارهاي عملياتي و پشتيباني قرار گيرد.
وزير گردشگري و صنعت ميهمانداري زيمبابوه که در راس هياتي به ايران سفر کرده است، در اين ديدار اجرايي شدن يادداشت تفاهم‌نامه‌ در زمينه توسعه گردشگري که توسط روساي جمهور دو کشور به امضا رسيده است، را از دلايل سفرش به ايران برشمرد.
"والتر زمبي" سپس ايجاد پرواز مستقيم بين ايران و زيمبابوه را خواستار شد و گفت: اين موضوع به تمايل دو کشور بستگي دارد ضمن اينکه برقراري ارتباط هوايي بين دو کشور مي‌تواند از طريق کشورهاي همسايه و بصورت غيرمستقيم صورت گيرد.
وي افزود: در صورت توسعه صنعت گردشگري بين دو کشور، ضريب اشغال صندلي اين مسير بيش از 70 درصد قابل افزايش خواهد بود.
وزير گردشگري و صنعت ميهمانداري زيمبابوه ادامه داد: بمنظور پيگيري مذاکرات و گفت‌وگوهاي اين نشست، کميته‌اي فني مشترک در اکتبر امسال متشکل از متخصصان و کارشناسان حوزه مهاجرت، بانک، امور هوانوردي و گردشگري تشکيل مي‌شود.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=23006