رئيس حزب الوفد مصر: پيمان صلح با اسرائيل باطل است

تاریخ ۰۳ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۹:۲۶ | عنوان: مصر


رئيس حزب اپوزيسيون الوفد مصر تاكيد كرد كه به نظر وي پيمان صلح ميان تل‌آويو و قاهره باطل شده است.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه قطري "الشرق "، "سيد البدوي " رئيس حزب مصري "الوفد " كه يكي از احزاب اپوزيسيون اين كشور است اظهار داشت كه از نظر وي پيمان صلح مصري _ اسرائيلي باطل شده است.
وي طي يك گفت‌وگوي تلويزيوني به مناسبت انقلاب ژوئيه اظهار داشت: در صورتي كه براي رياست‌جمهوري نامزد و در انتخابات پيروز شوم، مرگ پيمان صلح اسرائيلي _ مصري را اعلام خواهم كرد.
رئيس حزب الوفد در ادامه افزود: تل‌آويو با نقض بندهاي مختلف اين پيمان و عدم احترام به آن، موجب باطل شدن پيمان صلح امضاء شده ميان دو طرف شده است.
زمان آن را رسيده كه اسرائيل را بر سر جاي خود بنشانيم.
وي درباره كاهش نقش مصر در منطقه، گفت: در سايه تحولات و تغييرات ايجاد شده در منطقه، اين امر كاملا طبيعي است. زيرا دولتهاي عربي در سايه سرمايه‌هاي نفتي ديگر به مصر آن چنان كه در دوره "جمال عبدالناصر " رئيس‌جمهور اسبق اين كشور احتياج داشتند، نيازي ندارند.
رئيس حزب الوفد تصريح كرد: جمال عبدالناصر فرصت موجود براي تبديل مصر به يك دولت دموكراتيك را از دست داد. وي از تشكيل يك حزب سياسي پس از پيروزي سياسي بزرگش در قضيه كانال سوئ‍ز در سال 1965 خودداري كرد و از سرمايه‌گذاري بر روي محبوبيت مردمي و عربي خود اجتناب ورزيد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=22881