مبارک و بايدن تلفني گفتگو کردند

تاریخ ۰۳ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۹:۱۹ | عنوان: مصر


حسنی مبارک رئیس جمهور مصر و جو بایدن معاون رئیس جمهور آمریکا روز شنبه درباره روند صلح بین تشکیلات خودگردان فلسطینی و رژیم صهیونیستی تلفنی گفتگو کردند.


خبرگزاری «منا» مصر با اعلام این خبر افزود بایدن در تماسی تلفنی با مبارک در خصوص تلاشهای صورت گرفته برای پیشبرد روند صلح و آرام کردن فضا برای آغاز مذاکرات مستقیم بین دو طرف فلسطینی و اسرائیلی گفتگو کرد.

این دومین گفتگوی تلفنی مبارک و بایدن در یک هفته گذشته است.

این دو چهارشنبه گذشته نیز گفتگو کرده بودند.

به گزارش خبرگزاری شین هوا از قاهره ، مبارک یکشنبه گذشته در دیدارهای جداگانه با محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل گفتگو کرده بود.

دولت باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا امیدوار است تا بیست و ششم سپتامبر (چهارم مهر) یعنی موعد پایان توقف موقت شهرک سازی در کرانه باختری رود اردن دو طرف اسرائیل و تشکیلات خودگردان فلسطینی به مذاکرات مستقیم منتقل شوند.

اما مصر معتقد است برای انتقال به مذاکرات مستقیم باید فضا آماده شود و پیشرفت کافی که زمینه مناسب را برای این مذاکرات به وجود آورد نیاز است.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=22857