قذافي امريکا را مسئول جنايت اخير صهيونيستها دانست

تاریخ ۱۱ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۷:۵۹ | عنوان: ليبي


رهبر لیبی دولت امریکا را مسئول حمله نظامیان صهیونیست به اعضای کاروان آزادی در آبهای بین المللی دانست که طی آن دهها نفر از ملیتهای مختلف شهید یا زخمی شدند .
به گزارش خبرگزاری شین هوا از تونس ، معمر قذافی دیشب در تلگرافی به باراک اوباما رئیس جمهور امریکا گفت " گناه جنایت راهزنی وحشیانه ای که اسرائیلی ها مرتکب شدند تنها متوجه اسرائیلی ها نیست بلکه امریکا و مالیات دهندگان بیچاره امریکایی نیز که این رژیم استعماری و ناوگان ششم حامی اسرائیل را پشتیبانی مالی می کنند ، مسئول هستند ".

قذافی در تلگراف خود به اوباما به عنوان رئیس دوره ای نشست سران عرب افزود " قایقهایی که دهها غیر نظامی بی دفاع و نیکوکار و طرفدار صلح از ملیتهای مختلف را به قتل رساندند اگر حمایت ناوگان ششم امریکا نبود ، این جنایت را انجام نمی دادند ".

قذافی افزود " اگر اسرائیلی ها از غزه دفاع می کردند چرا به فلسطینیان بی خانمان اجازه نمی دهند به سرزمینهایی که از آنها رانده شده اند بازگردند و یک کشور واحد دموکراتیک برای فلسطینیان و اسرائیلی ها تشکیل شود و کتاب سفید یعنی اسراطین اجرا شود ".




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=20572