درمان دیابت با چای آفریقایی

تاریخ ۰۲ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۵۰ | عنوان: آفريقا



محققان در تلاش هستند تا به کمک نوعی چای آفریقایی، درمانی جدید برای دیابت نوع دوم بیابند.


به گزارش ایانا و به نقل از ساینس دیلی، محققان در تلاش برای یافتن راهی برای درمان بیماری دیابت نوع دوم با استفاده از نوعی چای آفریقایی هستند. این چای که در طب سنتی نیجریه مورد استفاده قرار می­گیرد از عصاره برگهای گیاه راولفیا (Rauwolfia vomitoria) و میوه نارنج (citruc aurantium) تهیه می­شود. محققان به تازگی آن را در افراد مبتلا به دیابت نوع دوم آزموده و نتایج امیدبخشی گرفته­اند.

دانشمندان، مواد اولیه این چای را از دل طبیعت وحشی نیجریه جمع کردند. سپس این چای را دقیقاً مطابق روش درمانگران محلی تهیه کردند. روشی بسیار ساده: برگ­ها، ساقه­ها و میوه را می­جوشانند و سپس آن را از صافی می­گذرانند.

ابتدا این چای را به موش­های دیابتی دادند. پس از شش هفته مصرف چای، تغییراتی در چربی چشم حیوانات و محافظت از لوزالمعده مشاهده شد.

محققان به تازگی آن را به مدت 4 ماه روی 23 بیمار مبتلا به دیابت آزمودند و نتایج بسیار خوبی گرفتند. این افراد روزانه 750 میلی­لیتر از این چای نوشیدند. چای آفریقایی ظاهراً متفاوت از دیگر روش­های درمانی است. چون از ابتدا بر قند خون اثر نمی­کند. اما پس از 4 ماه می­توان افزایش معنی­دار تحمل قند را در افراد مشاهده کرد. آزمایش­های بالینی، الگوی دیگری از تغییرات در ترکیب اسید چرب بیماران نشان داد. بیمارانی که چای مذکور را نوشیده بودند؛ اسید­های چرب غیر اشباع­شان بیشتر شد که برای سلول­های بدن بسیار خوب است.

محققان امیدوارند که ادامه آزمایش­های بالینی به یافتن شیوه درمانی جدیدی برای دیابت نوع دوم منجر شود.
ايانا


نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=1969