موفقيت يك گروه فني الجزايري در نفوذ به 450 پايگاه اينترنتي صهيونيستي

تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۹ - ۱۹:۲۸ | عنوان: الجزاير


يك گروه فني الجزايري با نفوذ به 450 پايگاه اينترنتي رژيم صهيونيستي موفق شدند صفحات اصلي اين پايگاه‌ها را تغيير دهند و براي مدتي پيام‌هاي حمايت از ملت فسلطين را در صفحه اصلي آن قرار دهند.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه اردني "الراي "، منابع صهيونيستي اعلام كردند كه يك مجموعه الجزايري شب گذشته نزديك به 450 پايگاه اينترنتي اسرائيل را هك كرده‌اند.
بر اساس اين گزارش اين اقدام پس از هك شدن يكي از سرورهاي مركزي شركت (HTTP) ساير سرورهاي مرتبط با آن در شركت "باراك " (013) صورت گرفت.
بر اساس اين گزارش اين گروه پس از هك‌كردن پايگاههاي اينترنتي اسرائيل صفحات اصلي اين پايگاهها را تغيير داده و پيام‌هاي متعددي درباره حمايت از ملت فلسطين بر روي اين صفحات قرار دادند حتي در يكي از اين‌ صفحات پيام "زنده باد فلسطين " قرار گرفته بود.
ان در حالي است كه چندي پيش يك هكر اسرائيلي تلاش كرد تا به خبرگزاري ملي لبنان نفوذ و‌ آن را هك كند اما رژيم صهيونيستي در هك كردن اين خبرگزاري ناكام ماند و كادر فني اين خبرگزاري توانست به سرعت اين پايگاه خبري را به حالت طبيعي خود برگرداند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=19400