گزارش تلويزيون چين درباره اهميت سفر احمدي‌نژاد به زيمباوه

تاریخ ۰۴ اردیبهشت ۱۳۸۹ - ۱۸:۴۴ | عنوان: زيمبابوه


تلويزيون دولتي چين در گزارشي از سفر رئيس جمهور ايران به زيمباوه ضمن بررسي جنبه‌هاي مختلف اين سفر، بر اهميت اين سفر از جهت سياسي و اقتصادي تاكيد كرد.
به گزارش مانيتورينگ فارس، شبكه CCTV عربي چين در گزارشي از آفريقا ضمن بازتاب سفر محمود احمدي نژاد رئيس جمهور ايران به زيمباوه بر نقش مهم دو كشور در دو منطقه خاورميانه و جنوب آفريقا اشاره كرد.
اين شبكه با اشاره به استقبال رابرت موگابه رئيس جمهور زيمباوه از پيشنهادات همتاي ايراني درباره خلع سلاح هسته اي، تاكيد كرد: زيمباوه از مقاومت ايران در مقابل غرب درمورد پرونده هسته‌اي حمايت كرده است.
اين شبكه با بيان اينكه ايران يكي از بزرگترين شركاي تجاري زيمباوه است، تصريح كرد: ايران قصد دارد مجموعه جديدي از سرمايه‌گذاري در اين كشور را به اجرا بگذارد.
تلويزيون چين در ادامه گزارش داد: رئيس جمهور ايران قرار است از شركت گاز ايران در حراره و شركت مونتاژ اتومبيل‌هاي ايراني در زيمباوه بازديد كند.
اين شبكه در پايان با پخش تصاوير ورود احمدي نژاد به فرودگاه و استقبال مردم اين كشور از وي، اعلام كرد: سرمايه گذاري در حوزه‌هاي كشاورزي، انرژي، خدمات اجتماعي و حوزه‌هاي مالي از محورهاي همكاري بين دو كشور است.
احمدي‌نژاد طي سفر دو روزه خود به زيمبابوه براي امضاي چندين سند همكاري تجاري و اقتصادي، امروز وارد حراره پايتخت اين كشور شد.
قرار است در اين سفر نمايشگاه بين‌المللي تجارت دو كشور با حضور رياست جمهور ايران افتتاح شود.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=18582